Je moet bij de inrichting van een woning met veel aspecten rekening houden. Worden de muren donker of licht, welk meubilair past in welke ruimte, hoe deel ik de beschikbare vierkante meters zo efficiënt mogelijk in? Bij veel mensen komt verlichting op de laatste plaats. Dat is enigszins begrijpelijk maar ook erg jammer. Zeker als je naar de industriële lampen van Loftdeur.nl kijkt.

Sfeerbepalend

Er is geen enkel element dat zoveel sfeer geeft aan een ruimte als de verlichting. Een lamp kan een kamer voorzien van voldoende licht om een boek te lezen of een puzzel te maken. Je kunt met een lamp ook de stemming bepalen. Dat is het verschil tussen VERlichten en BElichten. Verlichten is een praktische overweging, belichten is een esthetische keuze.

Ga voor Industrial

Een schuifdeur van hout of staal heeft een tijdloos karakter. Het past in een middeleeuwse schuur en in een futuristisch huis van de toekomst. Datzelfde is van toepassing op industriële verlichting. Sommige modellen kunnen worden aangemerkt als “Steampunk”, de stroming waar Sci-Fi en klassiek door elkaar heen lopen. Bij de industriële look is elke lamp eenvoudig vormgegeven, ontdaan van excessen en daardoor juist weer heel opvallend. Omdat het ontwerp zo spaarzaam is kun je elk detail goed bewonderen en is het van belang dat alles van de hoogste kwaliteit is.

 

Industriele keukenlamp - Loftdeur lightbar met robuuste uitstraling
Industriele keukenlamp – Loftdeur lightbar met robuuste uitstraling

Kwaliteit staat voorop

De industriële lampen van Loftdeur.nl worden volgens de hoogste kwaliteitseisen gemaakt en dat kun je zien. Als je de prachtige Edison lampen gebruikt wordt zelfs een eenvoudige gloeilamp een kunstobject, ook als die niet brandt.

Bekijk het volledige assortiment industriële lampen van Loftdeur.nl en loop eens rond in je eigen huis. Welke verlichting pas het beste bij jouw interieur? Waarschijnlijk één van onze industriële lampen! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, we horen graag van je.

Winkelwagen
Scroll naar boven