Bedankt, je inschrijfverzoek was succesvol!

Je krijgt vanaf nu de nieuwsbrief van Loftdeur.nl.

Area-1 Area-2 Area-3

Producten zien en beleven dat kunt u in onze Showroom in Eersel. Hier vindt u vrijwel het volledige assortiment van onze webshop, overzichtelijk gepresenteerd, in een sfeervolle ambiance. Onze vakkundige collega’s helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Laat u inspireren en maakt nu een afspraak.

Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.

Maak nu een afspraak op  030-320 03 03

Wat betekent Loftdeur voor u?

Loftdeur is ontstaan vanuit een persoonlijke wens. Tijdens een langdurige zoektocht naar een geschikt systeem passeerden veel producten van lage kwaliteit de revue. Toen stuitten we op deze geweldige rail. De deuren die wij destijds op wilde hangen in de woonkamer wogen samen ruim 200 kilo, de hoop was eigenlijk reeds opgegeven. Voor deze rail bleek dat echter geen probleem.

Service staat bij ons voorop, onze kracht ligt in onze persoonlijke benadering. Daarnaast zijn wij niet alleen ondernemers maar ook liefhebbers van deze deuren. We vinden het daarom geweldig om een foto te ontvangen hoe de rail bij je hangt zodat we deze foto via onze social media kanalen kunnen delen.

Inmeet- en montageservice | Interieuradvies

Wij begrijpen dat het bestellen van binnendeuren vragen op kan leveren. Onze binnendienst beantwoord graag al uw vragen op het gebied van beschikbare modellen, maten en levertijden. Een veel voorkomende vraag is of wij ook komen opmeten en monteren.

Loftdeur.nl beschikt niet over een inmeet- en montageservice, voor deze dienstverlening verwijzen u graag door naar onze dealers. Zij beschikken over ruime ervaring op het gebied van inmeten en montage maar ook voor het geven van interieuradvies kunnen zij u van dienst zijn.

Winkelwagen
Scroll naar boven