Wij bieden u bij Barndeur.be verschillende betaalmethoden, passend bij uw behoeftes. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende opties:

Bancontact:

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. U kunt Bancontact zien als de iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor iedere ondernemer met klanten in België.

Online betalen voor Belgische klanten

Bancontact is in België een erg populaire betaalwijze voor webshops. U kan via deze service direct online afrekenen, via zijn eigen vertrouwde bankomgeving. Bancontact is een standaardapplicatie op de kaarten die de Belgische banken uitgeven bij het openen van een rekening. Hierdoor telt Bancontact ruim 15 miljoen kaarthouders, waarvan 90% geschikt is voor online gebruik. Ideaal dus.

Creditcard: 

Visa is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Alleen al in Europa telt Visa bijna 150 miljoen kaarthouders. Net zoals bij andere creditcards, kan u met Visa iets kopen via uw webshop en dit achteraf betalen. Het bedrag wordt niet direct van de rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan de consument gefactureerd. U kunt het ook zien als een persoonlijke lening, die de maatschappij direct verstrekt

iDeal:

Met iDEAL betaalt u veilig en snel via de eigen vertrouwde bankomgeving. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze betaaloptie. Het gemak, het vertrouwde imago van iDEAL en de snelheid maakt deze optie erg populair.
iDEAL is in Nederland al jaren de meest populiare betaalmethode bij de online shoppers. Deze dienst maakt het mogelijk te betalen via de eigen, vertrouwde bankomgeving. Deze SEPA betaling wordt direct verwerkt en is, anders dan bij creditcard betalingen, altijd gegarandeerd. Ook uw klant kan direct het afgeschreven bedrag terug vinden op zijn afschrift.

Achteraf betalen via Billink:

Billink is de pionier op het gebied van achteraf betalen; de innovatieve betaaloplossing voor de online retail. Met de betrouwbare kennis van ruim 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven is Billink uw achteraf betaaloplossing. Veilig, betrouwbaar, snel… en Nederlands! Achteraf betalen is dé methode om uw klant over de streep te trekken. Billink biedt u een veilige oplossing om de factuur pas na ontvangen van het product te voldoen.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven