Leren plankdragers van Loftdeur.nl; de trend van het jaar!

Plankdrager

Planken tegen de muren plaatsen om spullen op te bergen is al eeuwenoud. Kasten kwamen zelfs later om producten gekoeld of donker te bewaren. Hoe kan een idee dat zo oud is dan een trend van het jaar zijn? Het idee om planken tegen de wand te plaatsen is misschien verouderd, maar het product dat de planken vasthoud is natuurlijk wel aan te passen naar eigen tijd. Met de leren plankdragers steek je de planken in een nieuw jasje voor nieuw en fris uiterlijk.

De meeste zullen bij plankdragers denken aan een strakke beugel die een plank haaks op de muur verbind. Dit mocht van Loftdeur wel wat speelser en zo werden de leren plankdragers geïntroduceerd. Deze opkomende trend kan tot 15 kilo belast worden en is hiermee ideaal om je hobby en/of passie te presenteren.

Soortgelijke presentaties zouden uiteraard ook op een reguliere plankdrager kunnen, maar dit is toch net wat subtieler als je het ons vraagt. Blinde plankdragers zijn er ook nog en zoals de naam verraadt zijn deze dragers niet te zien. Dit zou ook een eventuele oplossing kunnen zijn, maar waarom zou je een accessoire willen verstoppen? Een mooie en passende plankdrager creëert een toegevoegde waarde aan je plank en daarmee je gehele interieur.

Ruimtebesparing

Spullen op de plank plaatsen als opslag is verleden tijd. Juist een mooie plank met passende drager zorgt dat jij je mooiste woonaccessoires kan presenteren. Opbergen gaat hedendaags veel eenvoudiger dan vroeger. Nu zijn er eettafels met flinke opbergruimtes en zelfs banken die dienen als opslagplek. Door meubels te plaatsen met slimme opbergingen bespaar je veel ruimte en kun je de extra ruimtes op de muur mooi aankleden.

Een boekenkast kan prachtig zijn, maar is eigenlijk niet meer van deze tijd. Tevens nemen zulke kasten veel ruimte in beslag en heeft het meer tijd nodig om schoon te maken. Het plaatsen van een plankdrager zal zorgen voor een fris en strak interieur. Verder heeft het minder onderhoud nodig en kost het een stuk minder dan een boekenkast. Met de leren plankdragers bespaar je op termijn dus geld, tijd, ruimte en geeft het ook nog eens een boost aan je interieur.

Een unieke winkelpresentatie

Een mooie plankdrager is niet alleen bruikbaar voor in je eigen huis. Als retailer wil je ook uiteraard je winkel mooi en overzichtelijk tentoonstellen. Bij Loftdeur kregen we een prachtige afbeelding doorgestuurd. Op de foto stonden brillen gepresenteerd op planken tegen de muur aan. De planken waren aan de muur verbonden door de leren plankdragers. De foto komt van de firma Brillenliefde.

Standaard schappen zijn in elke retailer te vinden, maar het is juist een onderdeel waar je als winkel in kan onderscheiden. Bedenk zelf maar, je loopt in een winkelcentrum en bent er nog onbekend. Je wilt nieuwe schoenen en besluit om op zoek te gaan. In het winkelgebied zijn er een paar schoenenzaken te vinden en het zijn voor jou onbekende winkels. Elke winkel heeft steeds dezelfde standaard, verouderde uitstraling met dezelfde schappen. Dan ineens loop je langs een schoenenwinkel die mooi en uniek is vormgegeven, dan is het besluit niet meer moeilijk waar je als eerste naar binnen wilt.

Leren handgrepen

De leren plankdragers hebben hier bij Loftdeur.nl al een echte vaste plek in het assortiment. Het aanbod is al zo ver uitgebreid dat er méér dan 20 kleuren beschikbaar zijn. Daaronder vallen niet alleen kleuren, maar Loftdeur.nl heeft buiten kleuren ook nog leuke motieven. Op onze webshop vind je bijvoorbeeld plankdragers met een tijger of zebra motief. De plank kan uiteraard niet missen bij deze wandaccessoire en is daarom ook verkrijgbaar bij Loftdeur.nl.

Tuurlijk is een plank bij plankdragers een must, anders is de naam plankdrager overbodig. Wat geen plank nodig heeft zijn de leren handgrepen! Deze greepjes zijn perfect te combineren met de leren plankdragers en zijn te bestellen in dezelfde kleuren. Ideaal om je meubels hetzelfde aan te kleden als je muur. Het zijn beide niet de grootste elementen in een kamer, maar het draait ook vaak om de details. Niet zijn het alleen prachtige details, maar ook nog een praktisch en zeer scherp geprijsd.

Natuurlijk is het zoeken naar de juiste woonartikelen lastig, daarom hebben wij ook een showroom beschikbaar. In de showroom wordt een groot deel van ons assortiment gepresenteerd, waaronder onze plankdragers. Hier kun je goed de kleuren en kwaliteit van onze producten bewonderen. De showroom is gelegen in Eersel, vlakbij Eindhoven. Wilt u graag een keer rondneuzen in ons assortiment? Bel of mail dan gerust naar [email protected] voor een afspraak.

Shelfie

Je hebt personen die een voorkeur hebben voor stalen plankdragers en je hebt weer de mensen die een voorkeur hebben voor leren plankdragers. Maar wat nou als je het beide eigenlijk wel hebt gezien en iets nieuws wilt? Bij Loftdeur zouden wij dan de Shelfies serie aanraden. Deze wandmeubels zijn erg makkelijk te combineren. Op onze webshop vind je namelijk meerdere sets die de wandplanken perfect vormgeven. Uiteraard zijn de Shelfies ook los te bestellen om een eigen set up er van te maken.

Een setup maken van is erg eenvoudig met de Shelfies, maar let wel op! Elke Shelfie staat los van elkaar en het is dus van belang om de wandmeubels goed uit te lijnen. Het leuke eraan is dat een Shelfie heel gemakkelijk te personaliseren is. Met verschillende maten kun je beste indeling maken voor jouw ruimte, maar de planken zelf kun je ook nog eens mooi aankleden. Kortom, iedere Shelfie en Shelfie setup is uniek.

Binnenkort verwachten we meer nieuws over de Shelfies te brengen met betrekking op nieuwe producten, maar voor nu houden we dit nog even geheim. Nieuwsgierig geworden na het lezen van deze blog? Houd de blogs dan zeker in de gaten, want er zal maandelijks een nieuwe te vinden zijn op Loftdeur.nl!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven