Houten schuifdeuren

Ben je op zoek naar een nieuwe deur? Wil je een deur die een toevoeging biedt aan de ruimte en daarnaast ook functioneel is? Dan ligt een houten schuifdeur kopen voor de hand. Een houten schuifdeur geeft een natuurlijke uitstraling en transformeert de gehele ruimte tot een unieke en persoonlijke omgeving. Een schuifdeur van (hergebruikt) hout straalt leven uit. Elke nerf is uniek, natuurhout past in ieder interieur. Naast een houten schuifdeur kopen moet je ook rekening houden met het juiste schuifdeurbeslag. Dat is de combinatie van onderdelen om de schuifdeur aan de wand te hangen.

Waar je moet rekening mee houden bij de aanschaf?

Een voordeel van een houten schuifdeur is de flexibiliteit van dit type deur. De voornaamste drie voorwaarden zijn:

  • De muur moet sterk genoeg zijn om een schuifdeur te kunnen dragen
  • De muur moet geschikt zijn voor het monteren van een schuifdeursysteem
  • Er moet voldoende ruimte zijn om de deur te openenboeren-schuifdeur-kopen

Gelukkig voldoen de meeste wanden aan deze voorwaarden, je kunt altijd vooraf navraag doen op onze mail of neem telefonisch contact met ons op. Bij houten schuifdeuren moet je rekening houden met het formaat van het deurgat, groter mag maar houd rekening met een maximum gewicht van 125 KG.

Hoe wordt een schuifdeur opgehangen?

Na de aanschaf van een houten schuifdeur moet je deze ook ophangen. Daar is een schuifdeursysteem voor nodig waarin alle onderdelen aanwezig zijn om de schuifdeur aan de wand te bevestigen. Dit beslag moet van uitstekende kwaliteit zijn, de rollers moeten soepel lopen over een duurzame stalen schuifdeurrails. Dat een schuifdeursysteem er ook nog eens mooi uitziet is een extra voordeel. Je kunt hierbij kiezen tussen zwart staal met een poedercoating of voor een klassieke uitstraling met RVS staal voor een moderne, strakke look.

Op zoek naar een houten schuifdeur? Breng dan een bezoek aan onze webshop en bekijk daar de verschillende mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje in de fotogalerij met praktijksituaties.

2 gedachten over “Houten schuifdeuren”

  1. Bedankt voor het delen van deze mooie houten schuifdeuren! Het lijkt mij ook erg mooi om deze in mijn woning te plaatsen. Het geeft veel sfeer en vooral in kleine ruimtes is het praktisch!

  2. Ik zou zelf ook graag zo’n soortgelijke deur willen hebben in mijn woonkamer. Het zou namelijk goed bij de stijl van mijn interieur passen. Goed om te weten dat er verschillende voorwaarden verbonden zitten aan deze soort. Ik ga me verdiepen in de mogelijkheden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven