Stalen scharnierdeuren van Loftdeur.nl!

Stalen scharnierdeuren van Loftdeur.nl

Stalen binnendeuren zijn steeds vaker te bewonderen bij mensen thuis en zijn dan ook erg populair. Niet geheel onverwacht, want een goede stalen deur zorgt voor een moderne en ruimtelijke uitstraling. Vaak is dit niet mogelijk met een standaard dichte deur. De strakke look van stalen deuren maakt het mogelijk dat stalen deuren opvallend zijn en passen in meerdere interieurstijlen.

Gelukkig zijn de deuren uitermate geschikt om te plaatsen binnen je woning. De stalen deuren kunnen niet misstaan als deur naar je slaapkamer, keuken of naar je woonkamer. Het is zelfs mogelijk om een stalen binnendeur te plaatsen als deuren voor jouw badkamer. De duurzame laag poedercoating op de deuren zorgt voor een stevige deur dat bestendig is tegen wat vocht. De ramen van de deuren bieden de mogelijkheid om te zien wat er achter de deur gebeurd. Niet ideaal voor een badkamer of het toilet, daarom vind je op Loftdeur ook stalen deuren met mat glas.

Het aanschaffen van een stalen deur is niet van de een op de andere dag afgerond. Bij het oriënteren en bestellen van de deuren komen er meerdere handelingen kijken. Deze blog zal jou daarom voorzien van een duidelijk beeld hoe het proces in zijn werking gaat. Zo zal er worden besproken welke handelingen er ondernomen moeten worden, zowel voor het bestellen tot aan de plaatsing van de deur. Ten eerste zullen onze verschillende stalen deuren worden uitgelicht om de mogelijkheden op Loftdeur.nl te tonen.

De stalen deuren van Loftdeur

Op onze webshop vind je het tabje ‘Stalen Binnendeuren’, op het eerste oog lijken er 2 verschillende scharnierdeuren te vinden. Dit betreft de Stalen scharnierdeur met kozijn en de Stalen deur inclusief Stalen Kozijn met deurklink. De eerst genoemde is ook verkrijgbaar in maatwerk als onze standaard maatvoeringen niet aan uw afmetingen voldoen. Op Loftdeur vind je verder ook nog de Zwarte stalen schuifdeur met glas inclusief schuifdeursysteem, deze deur heeft 3 standaardmaatvoeringen en is verkrijgbaar als maatwerkproduct.

Deze soorten deuren hebben als product zelf ook nog verschillende uitvoeringen, zo heb je varianten met 3, 4, 8 ruiten of een kickplate uitvoering. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om mat glas of helder glas te plaatsen in je deur. Binnenkort verwachten wij een nieuw soort glas te introduceren, op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest!

Verder krijgen we ook wel eens de vraag of onze stalendeuren wel echt van staal zijn; gelukkig is dit wel het geval. Wij verkopen op onze webshop geen steellook deuren, zo ook geen andere producten als de schuifdeursystemen. Onze deuren en systemen zijn voorzien van dezelfde laag poedercoating, hierdoor komt de kleur van beide overeen. Om heel specifiek te zijn hebben de systemen en stalen deuren een RAL9005 kleur, oftewel een diepzwarte kleur.

Voorbereiding van de deur

Als er eenmaal de keuze is gemaakt tussen de stalen deuren is het van belang om de juiste maat te bestellen. Het inmeten van je sparing is een essentieel onderdeel in het proces om een deur te bestellen en hierin mogen geen onzekerheden ontstaan. Het is daarom ook van het grootste belang dat je sparing overeenkomt met de door Loftdeur gestuurde technische tekening, maar ook dat de sparing vlak is afgewerkt. Indien gewenst is het mogelijk om maximaal 2mm speling aan te houden Hierbij geldt wel dat de sparing 2mm groter mag zijn dan de buitenmaat van het kozijn en dus niet andersom. Bij een schuifdeur komt dit minder nou aangezien de deur niet perfect in de sparing hoeft te vallen.

Montage van de deur

Vaak krijgen we de vraag of we een montageservice bieden of waarom wij deze juist niet hebben. Dit is echter simpel te verklaren. Als wij de montageservice zouden hebben zal het bedrag per deur ook flink toenemen. Terwijl het monteren van de deur zeer eenvoudig is, maar we adviseren wel om dit met twee personen te ondernemen. Een lokale klusjesman zou ook eventueel het monteren kunnen overnemen en zal hier ook minder voor vragen dan wij zouden kunnen bieden. Wij leveren de deur nagenoeg gereed, hierdoor is het alleen nodig om je deur te bevestigen in je sparing. Het monteren van de deuren gebeurt door middel van 8 pluggen en schroeven. Op zoek naar de gehele montagehandleiding van stalen scharnierdeuren?

Op deze link vind je de volledige handleiding.

Zelf zijn wij echte liefhebbers van deuren en in het speciaal stalen deuren! Wij ontvangen daarom ook maar al te graag foto’s van jullie prachtige deuren. Gelukkig ontvangen wij deze al regelmatig en deze willen wij zeker niet voor ons zelf. Hieronder een kleine verzameling van stalen deuren bij jullie thuis! Op zoek naar meerdere sfeerfoto’s? Bekijk dan zeker onze portfolio!

Uiteraard kunnen er na het lezen van deze blog en montagehandleiding nog onduidelijkheden zijn. Er kan daarom ook altijd contact worden opgenomen met onze klantenservice. Mail hiervoor naar [email protected] of bel naar 030-3200303.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven