Kasten zijn een beetje uit de mode geraakt, en als men een kast koopt is het niet zozeer een pronkstuk meer, maar een onopvallende slanke kast om spullen in op te bergen. Dat levert direct een flinke besparing in ruimte op, maar hoe breng je toch wat nodige stijl en charme in een kamer? De wandplank industrieel is een stijl met veel mogelijkheden, daarmee los je twee uitdagingen in één klap mee op. Enerzijds kun je de woning leuk aankleden, anderzijds creëer je ook nog eens ruimte om spullen te bewaren of te laten zien als decoratie.

Wandplank industrieel brengt twee stijlen samen

Het kan lastig zijn om te kiezen voor een uniforme stijl in een ruimte. Je kunt voor natuurlijk en rustiek gaan, of voor strak en modern. Met een wandplank industrieel combineer je twee uitersten in één geheel. De plank met een natuurlijk hout patroon straalt natuur uit, terwijl de stalen plankdragers zorgen voor een industriële look.

  • De industriële stijl: Strak en metaal, dat zijn twee aspecten die je vaak zult tegenkomen bij deze stijl. Daarnaast is staal nagenoeg onverwoestbaar, je hoeft de schoonheid van staal ook niet te verbergen met een laklaag.
  • De natuurlijke stijl: Ook hout is zonder kleurtje vaak toch het mooist. Dan kun je die natuurlijke tekening zien, eventueel kun je het blanke hout met een laag vernis of beits wat beter beschermen tegen de elementen.

Jij bepaalt de stijl

Je kunt een wandplank industrieel ophangen als decoratief object, kies dan voor contrasterende kleuren. De wand, de stalen plankdragers en de kleur van het hout mogen sterk afwijken. Je kunt ook voor een meer neutrale combinatie van tinten kiezen om de objecten op de wandplank industrieel mooi uit te laten komen. Omdat het losse elementen betreft kun je deze zelf naar wens samenstellen. Als je meer inspiratie nodig hebt kun je die vinden in de webshop van Loftdeur.nl, of neem contact op met de adviseurs voor advies op maat.

Winkelwagen
Scroll naar boven