Maak een Prachtige Schuifdeur met een Klassiek Railsysteem van Loftdeur.nl

Zou je zelf graag een schuifdeur in je woning willen, maar wil je er niet vele honderden euro’s aan uitgeven? Kijk dan eens naar een Loftdeur Klassiek Railsysteem!

Klassiek Railsysteem
Klassiek Railsysteem

Met een Klassiek Railsysteem van Loftdeur.nl voeg je binnen een handomdraai karakter toe aan je woning. Met een fraai Klassiek Railsysteem voeg je twee ruimtes samen, of splits je ze weer op. Buiten het feit dat een schuifdeur in een échte eye-catcher kan zijn in je woning, kan het ook een energie besparende werking hebben! Zo hoef je ‘s avonds bij de open haard niet de hele ruimte te verwarmen, maar kun je de woonkamer op een prachtige manier scheiden van de rest van de woning.

Met een Klassiek Railsysteem van Loftdeur.nl kun je spannende doorkijkjes creëren van de ene ruimte naar de andere. Zet de deuren gedeeltelijk open zodat je blik vanuit de keuken, door de schuifdeuren, precies naar dat mooie bouquet geleid wordt. Of kies voor een praktische schuifdeur toepassing in een kleine hal of een luxe deurrail voor de badkamer. Experimenteer met een schuifdeur rail en verschillende soorten deuren en het effect wat ze oproepen. Op een ander moment van de dag heb je misschien een mooie lichtval waarop je de aandacht wil richten. Met schuifdeuren maak je vlug een nieuwe compositie! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met een Loftdeur Klassiek Railsysteem kun je bijvoorbeeld een prachtige schuifdeur van steigerhout (laten) maken, óf wellicht nog mooier. een schuifdeur van wagonplanken! Beide natuurlijk afgewerkt met een origineel, handgemaakt schuifdeur handvat uit de bekende Loftdeur serie!

De tijd van traditionele scharnierdeuren lijkt écht achter ons te liggen, steeds meer mensen zijn op zoek naar een deur met een luxe uitstraling. Voor degene die iets speciaals in huis willen, hebben we bij Loftdeur.nl een prachtige collectie Schuifdeur Handvatten, WC Rol houders en natuurlijk ons bekende Klassiek Railsysteem. Met uiteenlopende schuifdeur maatwerkprojecten uiteenlopend van steigerhouten deuren aan een schuifdeursysteem tot projecten waarbij we voor elkaar schuivende deuren maken. Bij Loftdeur beschikken wij over de expertise om u te kunnen adviseren als u er zelf niet helemaal uitkomt.

Heb je daarnaast een vraag rondom de maatwerk mogelijkheden van een van de schuifdeur rails van Loftdeur? Een rail in een andere maat, of een andere type hanger voor het schuifdeurbeslag? Neem gerust even contact met ons op, of neem eens een kijkje op onze pagina met onze schuifdeurprojecten of op onze Facebookpagina!

  • Leren Handgrepen

    Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
  • Schuifdeursysteem Recht

    Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
    25% Korting
Winkelwagen
Scroll naar boven