We kunnen gerust stellen dat de schuifdeur bezig is aan een flinke comeback. Jaren lang is dit type deur een ondergeschoven kindje geweest. Het was als het ware een deur met een imagoprobleem. Gelukkig liggen deze jaren alweer enige tijd achter ons en inmiddels weten heel veel mensen de schuifdeur op de juiste waarde te schatten.

Schuifdeuren heb je tegenwoordig in veel verschillende uitvoeringen. Eén van de meest populaire uitvoeringen op dit moment is de industriële schuifdeur. En dit is natuurlijk niet voor niets! De industriële schuifdeur is een unieke schuifdeur die in vrijwel elk interieur past. En met interieur bedoelen we zeker ook het zakelijke interieur, want ook hier is een schuifdeur vaak een praktische oplossing die bovendien een interieur ook nog eens een unieke uitstraling geeft.

Kenmerk van de industriële schuifdeur is dat deze in verreweg de meeste gevallen gemaakt is van staal. Door het gebruik van dit materiaal oogt deze deur dan ook robuust en stoer en geeft het, zoals eerder gezegd, karakter aan een ruimte. Bij het gebruik van staal denk je misschien dat deze deuren loodzwaar zijn. Maar de industriële schuifdeur is natuurlijk niet enkel en alleen van staal gemaakt. De combinatie met glas is er eentje die vaak wordt gezocht. Dit heeft niet alleen tot voordeel dat de deur minder zwaar is dan je denkt. Het grootste voordeel hiervan is namelijk dat je een schuifdeur hebt die veel licht door laat. Dit in tegenstelling tot de schuifdeuren die gemaakt zijn van houtsoorten als bijvoorbeeld steigerhout.

Er zijn genoeg zogenaamde “standaard industriële schuifdeuren” te koop. Helaas passen deze deuren lang niet altijd in de door jou beoogde ruimte. Bestel daarom jouw unieke industriële schuifdeur bij Loftdeur.nl. Wij maken deze namelijk gewoon voor jou op maat! Daarbij is het goed om te weten dat wij altijd kiezen voor het gebruik van veiligheidsglas in de deuren. Dit voorkomt ernstige snijwonden, omdat in het geval van een ongeluk(je) de ruit in heel kleine, niet scherpe stukjes uiteenvalt. Om de schuifdeur helemaal zijn finishing touch te geven kies je uiteraard voor het juiste schuifdeurbeslag. Het zal je vast niet verbazen dat ook op dit vlak Loftdeur.nl uitkomst biedt. Ons “Schuifdeur systeem Industrieel” is dan ook een echte aanrader en hiermee geef je jouw industriële schuifdeur net dat kleine beetje extra dat ‘m nog specialer maakt.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, laat het ons dan gerust weten!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven