Stalen deur in uw woning

Vrijwel in ieder huis komt u deuren tegen, omdat deuren nodig zijn om kamers af te scheiden van elkaar en enige privacy te creëren. Bent u op zoek naar een stalen deur? U bent bij Loftdeur aan het juiste adres voor uw nieuwe stalen deur. Bent u toevallig iemand die van een industriële inrichting houdt? Of wilt u een unieke uitstraling aan uw woning toevoegen? Dan is een stalen schuifdeur misschien iets voor u. Een schuifdeur van staal heeft namelijk een industriële uitstraling die overal bij past en tijdloos is. Wij verkopen stalen deuren en stalen schuifdeuren van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Neem een kijkje op onze website en ontdek wat uw mogelijkheden zijn en wat wij u te bieden hebben.

Stalen schuifdeur - Loftdeur - Betaalbare stalen deur 2

Klasiek en modern komen samen

Wij bieden schuifdeuren van staal aan. Deze schuifdeuren zijn een luxueus product en zorgen voor een unieke uitstraling in uw woning. Onze stalen schuifdeuren dienen als een eyecatcher in uw woning! Een stalen schuifdeur zal u niet snel tegenkomen in een ander huis. Met onze verschillende schuifdeuren van staal kunt u de kasten of openen sluiten. Wij bieden ook stalen schuifdeuren aan waarin glas verwerkt is. Hierdoor kunt u ondanks dat de deur gesloten is toch in de andere ruimte kijken. U ruimte oog hierdoor ruimer doordat er in beide ruimtes licht kan vallen en ze niet van elkaar afgesloten zijn.
Uw nieuwe stalen schuifdeuren kunt u bij ons op maat laten maken zodat hij precies past op de plek waar u deze schuifdeuren wilt plaatsen.

Ons hele assortiment

Wij verkopen niet alleen stalen schuifdeuren, maar hebben ook een breed assortiment aan andere producten zoals schuifsystemen,  handgrepen en plankendragers.
Bent u nu al benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan ons portfolio om werken van ons te zien. Wilt u liever langskomen in onze showroom? U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken om onze projecten en ons assortiment te komen bekijken in onze showroom gelegen in Maarssen, Utrecht.

Is langskomen niet nodig omdat u al gezien heeft wat u wilt? Dan kunt u simpelweg uw bestelling plaatsen en aan huis laten bezorgen of ervoor kiezen om hem af te halen bij ons magazijn.

Waarom een stalen schuifdeur bij Loftdeur ?

Waarom nou eigenlijk een stalen schuifdeur van Loftdeur? Er komen een hoop voordelen bij kijken wanneer u uw stalen schuifdeur bij Loftdeur besteld. Hieronder zetten we er even 5 op een rijtje:

 • De stalen schuifdeuren hebben een prachtige uitstraling waarbij klassiek en modern samenkomen.
 • Schuifdeuren nemen erg weinig ruimte in
 • Door de mogelijkheid om glas in de stalen deur te verwerken, kunt u toch in de andere ruimte kijken desondanks de dichte deur
 • De stalen schuifdeur is op maat te maken
 • De stalen schuifdeur is zeer uniek
 • Leren Handgrepen

  Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
 • Schuifdeursysteem Recht

  Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
  25% Korting

Heeft u nog vragen over onze stalen deuren?

Heeft u nog vragen over onze stalen deur of onze stalen schuifdeur? Of wilt u meer informatie over een product uit ons assortiment? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u bij al uw vragen te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 030 320 03 03. Heeft u liever over de mail contact? Vul dan ons contactformulier in of stuur zelf een mailtje naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Winkelwagen
Scroll naar boven