Bij Loftdeur.nl krijgen we veel vragen over de meest uiteenlopende kenmerken van onze loftdeuren en andere woonaccessoires. “Wat is onze stalen deuren prijs” behoort zeker tot de meest gestelde vragen. Een duidelijke vraag waar we graag een snel antwoord op willen kunnen geven. De productie van de stalen deuren is bij uitstek een maatwerk klus, daarnaast is een stalen schuifdeur ook niet echt een product waar je zomaar een prijsvergelijking op los kunt laten. Meer informatie over onze stalen deuren prijs en hoe we deze bepalen kun je lezen op deze pagina.

Stalen deuren prijs berekenen

Een bijzonder kenmerk van stalen schuifdeuren in vergelijking met een standaard scharnierdeur is de mogelijkheid om de breedte zelf te bepalen. Bij een standaard kozijn ben je automatisch beperkt tot standaard deur afmetingen. De stalen deuren prijs wordt voor een deel gebaseerd op de afmeting van het frame. Een smal model zal goedkoper uitvallen dan een breed type schuifdeur, dat spreekt voor zich. Daarnaast leveren we stalen schuifdeuren met en zonder glas, met verschillende motieven en versies met of zonder kickplate. Met zoveel mogelijkheden is het logisch dat een standaard stalen deuren prijs niet te noemen valt.

Sterk staaltje design

Bij Loftdeur.nl zijn we groot geworden met onze houten schuifdeuren die bevestigd worden op een stalen schuifdeurrails. Deze massief houten deuren hebben vaak een flink gewicht. Het spreekt voor zich dat schuifdeuren van staal ook niet bepaald licht van gewicht zijn. Bij de stalen deuren prijs mag ook zeker het schuifdeurbeslag en de schuifdeurrails niet worden vergeten. Wanneer een fabrikant gebruik maakt van een mindere kwaliteit staal kan dit van invloed zijn op de duurzaamheid en de werking van het mechanisme. Bij Loftdeur.nl kijken we niet alleen naar de stalen deuren prijs, maar ook naar de beste prijs / kwaliteitsverhouding. Voor een vrijblijvende offerte kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, we helpen je graag verder!

Winkelwagen
Scroll naar boven