Je hebt de knoop doorgehakt; de kasten gaan eruit en er komen wandplanken voor in de plaats. Om deze planken aan de muur te bevestigen heb je verschillende opties zoals plankdragers aan de onderzijde. Worden het bouwmarkt dragers of wil je toch iets meer stijl in het interieur brengen? Kijk dan eens naar stalen plankdragers, die geven een industriële look aan de kamer en zijn tegelijkertijd enorm praktisch in gebruik.

Stalen plankdragers voor een industriële uitstraling

De “Industrial Design” stijl komt voort uit de tijd van de industriële revolutie. De extravagante decoraties moesten plaatsmaken voor efficiëntie, in de fabrieken moest immers alles praktisch en sterk zijn. Hoewel industriële vormgeving in beginsel toegespitst is op het gebruik, zijn we deze eenvoud en “eerlijke” vormgeving in de loop der tijd steeds meer gaan waarderen. Stalen plankdragers brengen die “Industrial look” helemaal tot hun recht, door deze te combineren met een echt hardhouten plank breng je industrieel design samen met de natuur.

Sterk staaltje opbergruimte

Naast een blikvanger aan de wand moeten stalen plankdragers uiteraard ook gewoon een functie vervullen. In dit geval is dat het dragen van een (massieve) plank met daarop boeken, vazen, decoraties en andere objecten. Je wilt daarom dragers die wat kunnen hebben, die niet bij het minste of geringste dreigen te verbuigen of loskomen van de muur. Met de stalen plankdragers van Loftdeur.nl zal dat niet snel gebeuren. Die worden geleverd inclusief schroeven die gemaakt zijn om te blijven zitten op hun plek. Je kunt er direct een plank bij bestellen maar je kunt ook je eigen plank gebruiken. Let altijd op de maximale belasting en zorg ervoor dat er niet teveel afstand tussen twee stalen plankdragers komt, dan kan de stabiliteit van het geheel minder worden.

Meer weten over de stalen plankdragers van Loftdeur.nl? Kijk naar de productinformatie in de webshop of neem contact op met de helpdesk.

Winkelwagen
Scroll naar boven