En Suite deuren hebben een rijke historie, tegenwoordig staan ze weer volop in de belangstelling. Naast Houten En Suite deuren zie je ook steeds vaker Stalen En Suite deuren. De keuze is persoonlijk en ook afhankelijk van de toepassing. Bij Stalen En Suite deuren is er een grote verscheidenheid aan mogelijkheden, van een licht stalen frame tot een gesloten en solide schuifdeur, en alles wat daartussen zit. Wat zijn de mogelijkheden van Stalen En Suite deuren en waar komen ze vandaan?

Historie van En Suite deurenStalen En Suite deuren

Vroeger werden schuifdeuren gebruikt om de voorkamer van de achterkamer te scheiden. Omdat een schuifdeur geen uitdraai heeft werden er vaak kasten aan weerszijden van de En Suite deuren geplaatst. Met name Stalen En Suite deuren werden veelal prachtig uitgevoerd met glas in lood vensters. Dat zag er niet alleen prachtig uit, het laat ook licht door. Vroeger werden schuifdeuren ook toegepast om een klein publiek te scheiden van een compact theater. De schuifdeuren fungeerden hierbij als theatergordijnen om de artiesten te scheiden van het publiek.

Stalen En Suite Deuren

Hoewel solide steigerhouten schuifdeuren erg in trek zijn vanwege de natuurlijke uitstraling, worden Stalen En Suite schuifdeuren steeds meer populair vanwege de uitgebreide mogelijkheden. Met name in woningen waar de afzonderlijke kamers redelijk compact zijn geven Stalen En Suite deuren een ruimtelijk zicht wat de ruimte optisch groter maakt. Het stalen frame kan geheel open blijven, of worden voorzien van ruiten om bijvoorbeeld het geluid te dempen of warmte binnen te houden. Er zijn veel mogelijkheden bij Stalen En Suite deuren op maat, alle voordelen van traditionele schuifdeuren blijven hierbij in stand.

Praktisch en prachtig

Schuifdeuren bieden veel praktische voordelen ten opzichte van reguliere deuren, bij Stalen En Suite deuren wordt praktisch nut perfect gecombineerd met een prachtig design dat perfect aansluit op elke ruimte, zowel thuis als op kantoor, of in een bedrijfspand. Bekijk Tout Suite de En Suite mogelijkheden!

Winkelwagen
Scroll naar boven