Wat kost een schuifdeur van staal? Er zijn veel vragen over stalen deuren prijzen, helaas is er niet altijd direct een antwoord op te geven. Stalen schuifdeuren zijn namelijk maatwerk producten die zich niet laten begrenzen door een deurkozijn in de wand. Het is prettig om veel opties te hebben, toch kan dit de keuze wel lastig maken. Op deze pagina kun je meer lezen over stalen deuren prijzen, en waar je op moet letten.

Een deur van staal kopen

Een standaard woning heeft vaak ook standaard deuren in standaard maten. Dan is het eenvoudig om een prijs te bepalen aan de hand van het materiaal en de maat. Stalen deuren prijzen voor scharnierdeuren zijn snel op te zoeken. Je zult overigens niet vaak scharnierdeuren van solide staal tegenkomen omdat het gewicht te veel drukt op de scharnieren. Daarnaast zijn dit soort deuren te zwaar om eenvoudig te openen en te sluiten. Omdat een stalen schuifdeur op een schuifdeurrails gehangen wordt is de gewichtsdistributie veel beter, de combinatie met hoogwaardige rollers scheelt ook veel.

Stalen deuren prijzen voor maatwerk schuifdeuren
Wanneer je besluit om een stalen schuifdeur aan te schaffen, en je wilt de stalen deuren prijzen
weten moet je rekening houden met:
1. De afmeting van de stalen deur.
2. De vormgeving van de deur.
3. De kwaliteit van het staal.
4. De prijs inclusief het schuifdeurbeslag om de deur op te hangen.
5. Eventuele opties zoals een kick plate of glazen panelen.

Goedkope stalen deuren bestaan niet

En als ze bestaan moet je er zeker mee oppassen. Hoge kwaliteit staal is duurzaam, vormvast en moet op de juiste wijze gemaakt worden. Onder de duizend euro ben je niet klaar voor een echte stalen schuifdeur. Laat altijd eerst een offerte op maat uitbrengen, dan weet je precies wat je moet betalen en waar de kosten op gebaseerd zijn. Houd ook rekening met de lange levensduur van stalen schuifdeuren, wanneer je de kosten spreidt blijken de stalen deuren prijzen vaak reuze mee te vallen.

Winkelwagen
Scroll naar boven