Bent u opzoek naar een sfeervolle en vooral praktische deur voor in uw tuin? Dan zijn de buiten schuifdeuren van Loftdeur iets voor u. Buiten schuifdeuren zijn erg praktisch in een tuin waar er te weinig ruimte is voor een draaideur. Met een schuifdeur creëer je meer ruimte. Tevens brengen buiten schuifdeuren sfeer in uw tuin. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten buiten schuifdeuren.


Buiten schuifdeur als entree van uw tuin

Met een buiten schuifdeur wint u veel ruimte, waardoor u bijvoorbeeld met een fiets of motorvoertuig gemakkelijk uw tuin in kan. De schuifdeuren van Loftdeur hebben de mogelijkheid tot een ingang van wel 200 cm. De ruimte die een draaideur in beslag neemt, heeft u hierbij niet. Op deze manier kan een breed voertuig of voorwerp ook gemakkelijk de tuin in.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Voor een buiten schuifdeur is het van groot belang dat het materiaal stevig is en alle weersomstandigheden aan kan. Alle materialen worden daarom behandeld zodat deze waterafstotend en waterdicht worden. Al het schuifdeurbeslag wordt gemaakt van duurzaam staal dat een groot gewicht kan dragen. De rollers met kogellagers zorgen ervoor dat zelfs de zwaarste deuren moeiteloos heen en weer schuiven.

Waarom een buiten schuifdeur bij Loftdeur?

Waarom nou eigenlijk de buiten schuifdeur van Loftdeur? Er komen een hoop voordelen bij kijken wanneer u uw buiten schuifdeur bij Loftdeur besteld. Hieronder zetten we er even 5 op een rijtje:

  • Bevat stevig materiaal bestendig tegen meerdere weersomstandigheden
  • Gemakkelijk heen en weer te schuiven dankzij de rollers met kogellagers
  • Enorm ruimtebesparend
  • Beschikbaar in verschillende materialen en uitvoeringen
  • Naast praktisch ook erg sfeervol

De volgende schuifdeursystemen zijn geschikt voor buitengebruik:

Schuifdeursysteem RVS Spaak 200cm

https://www.loftdeur.nl/product/schuifdeursysteem-roestvrijstaal-recht/

Schuifdeurbeslag pakket RVS Dubbel 200cm

Winkelwagen
Scroll naar boven