Doe meer met een schuifdeur ophangsysteem

Er is steeds meer aandacht voor schuifdeuren vanwege het mooie uiterlijk en de veelzijdigheid in vorm en functie. Vreemd genoeg is er niet altijd voldoende aandacht voor het schuifdeur ophangsysteem. Dat is het complete set aan onderdelen om die houten of stalen schuifdeur daadwerkelijk aan de wand te hangen. Bij Barndeur.be leveren we zowel schuifdeuren op maat als het schuifdeurbeslag. Ook kan dit set naar wens worden samengesteld. Hoe dat werkt leggen op deze pagina in het kort uit. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Barndeur.be.

Wat is een schuifdeur ophangsysteem?

Een schuifdeur is in feite een los paneel dat middels een schuifdeurbeslag aan de wand wordt gehangen. Een dergelijk set bestaat normaal gesproken uit een schuifdeurrails, een set beugels, rollers, rolstoppers, een vloergeleider en schroeven. Het systeem van Barndeur.be kan een gewicht van maar liefst 125 KG dragen, ruim voldoende voor de meeste schuifdeuren dus. Naast het draagvermogen zijn er ook diverse stijlen en uitvoeringen waaronder modern, klassiek, neutraal en juist opvallend. Ook zijn er verschillende kleuren leverbaar. Zo is er voor elk interieur het juiste schuifdeur ophangsysteem te bestellen.

Uitbreidingen en accessoires

In de webshop van Barndeur.be kun je standaard sets vinden, die zijn geschikt voor de meeste situaties. Wil je een breder schuifdeurbeslag dan normaal? Geen probleem, je kunt deze verlengen. Wellicht wil je twee schuifdeuren langs elkaar heen laten schuiven voor een inloopkast, ook dat is mogelijk met een dubbele schuifdeur accessoire. Wil je de schuifdeuren afremmen bij het openen? Dat kan met het unieke Softclose systeem. Kortom, voor elke wens is er de juiste oplossing.

Ophangsysteem voor kastjes

Vanwege de populariteit van schuifdeuren is de vraag ontstaan naar een dergelijk schuifdeur ophangsysteem voor kastjes. Ook dit is nu mogelijk met een speciaal schuifdeurbeslag voor lagere kastjes. Bijvoorbeeld in de keuken of in de waskamer, je kunt kleinere schuifdeurpanelen aan een soortgelijke schuifdeurrails bevestigen. Voortaan kun je in elke ruimte gebruik maken van de voordelen die schuifdeuren en schuifwanden bieden.

Meer weten over de mogelijkheden van een schuifdeur ophangsysteem? Neem dan gerust even contact op met de helpdesk van Barndeur.be.

Winkelwagen
Scroll naar boven