Schuifdeur buiten? Gebruik het schuifdeursysteem buiten!

De schuifdeur is terug van weggeweest. Meer en meer duikt de schuifdeur weer op in ons interieur. Dit is natuurlijk geen toeval. Steeds meer mensen zien de praktische voordelen van het plaatsen van een schuifdeur als scheidingswand of toegangsdeur. Voeg bij deze praktische kant het feit dat de schuifdeur van tegenwoordig een ware eyecatcher is en het plaatje is compleet. Een bij het interieur passend schuifdeursysteem maakt het helemaal af en draagt bij aan een uniek en eigentijds interieur. Maar wist je dat je met het zogenaamde “schuifdeursysteem buiten” ook heel gemakkelijk een schuifdeur buitenshuis kunt plaatsen?

Voor garage en schuur

Een schuifdeur is niet alleen een praktische oplossing voor binnenshuis. Ook buitenshuis is dit een uitstekende oplossing die vaak veel praktischer is dan een reguliere deur. Denk maar eens aan bijvoorbeeld garages en schuren. Omdat je een schuifdeur op maat kunt laten maken kun je een grotere doorgang creëren dan met een reguliere deur. Handig als je vaak in en uit gaat met fiets, brommer of motor. Je hebt dan wel een schuifdeursysteem buiten nodig en hier lag vroeger vaak het probleem. Het schuifdeursysteem van vele jaren terug was eigenlijk niet berekend op het typische Nederlandse klimaat. Op den duur viel het schuifdeursysteem buiten ten prooi aan roest en het open en dicht schuiven van de deur ging na verloop van tijd steeds moeizamer. De schuifdeursystemen die wij speciaal voor gebruik buiten in ons assortiment voeren kennen deze problemen niet. Deze schuifdeursystemen zijn namelijk allemaal poedercoated en de lagers in de wielen zijn van RVS.

Robuust, modern, veilig en compleet!

Wanneer je bij Loftdeur.nl een schuifdeursysteem buiten besteld, dan weet je dat het met de kwaliteit ervan goed zit. Alle schuifdeursystemen voldoen namelijk aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van materiaal en veiligheid. Daarnaast geef je jouw schuifdeur voor buiten ook nog eens die finishing touch als je kiest voor een schuifdeursysteem buiten van Loftdeur.nl. De garage en/of schuur is vandaag de dag een volwaardige ruimte die bij ons huis hoort. Met een schuifdeursysteem buiten geef je deze garage of schuur een robuuste en moderne uitstraling. En, omdat deze zoals gezegd poedercoated zijn en de lagers in de wielen van RVS zijn, zijn onze schuifdeursystemen voor buiten bestand tegen weer en wind. Ze blijven dan ook te allen tijde in topconditie en gaan jaren, vele jaren mee.

Een schuifdeursysteem, of dit nu voor gebruik binnen of buiten is, wordt altijd als compleet pakket door ons geleverd. Dit betekent dat alle materialen aanwezig zijn die je nodig hebt om de schuifdeur op te hangen. En als je weet dat we dit alles ook nog eens tegen heel betaalbare prijzen aanbieden….waar wacht je dan nog op?

Winkelwagen
Scroll naar boven