Uitschuifbare, robuust houten deuren geven ieder vertrek een eigen karakter. Met schuifdeurbeslag kun je deze eenvoudig plaatsen. Een schuifdeur geeft je mogelijkheden om te spelen met overgang tussen verschillende ruimtes. Als de deur gesloten is, krijgt een kamer een knusse uitstraling. Met geopende schuifdeuren krijgen aangrenzende kamers meer licht en kun je stijlvolle details van beide vertrekken extra benadrukken. Een schuifdeurbeslag uit onze winkel is een echte blikvanger!

Schuifdeurbeslag zwart

Als je kiest voor een schuifdeurbeslag in het zwart, roep je associaties op met gietijzer en ambachtswerk. In combinatie met een ruwe, onbewerkte houtsoort, zoals steigerhout gaat het samen met zowel een industriële en vintage look als een landelijk interieur. Bij landelijk denk je al gauw aan de plaatselijk smid, terwijl een schuifdeurbeslag in het zwart ook het beeld kan oproepen van hoogovens uit de metaalindustrie. Het beslag wordt als set geleverd inclusief:

  • Stalen rails
  • Schroeven voor hout en beton
  • 2 stalen deurstoppers
  • 1 schuifdeur vloer geleiding

Afhankelijk van het model schuifdeurbeslag zwart, worden er ook andere montagematerialen en -onderdelen meegeleverd.

Boeren schuifdeurbeslag

In een rustiek ingericht interieur is een boeren schuifdeurbeslag een mooie aanvulling. Samen met een robuuste schuifdeur krijgt een kamer een natuurlijk voorkomen dat past bij het platteland. Bij Loftdeur kun je ook kiezen voor een schuifdeurwand om een grote voorraadkast stijlvol af te sluiten. Het boeren schuifdeurbeslag kun je gebruiken om deze zelf vorm te geven en te monteren.

Schuifdeurbeslag buiten

Schuifsystemen aan de buitenzijde kunnen een loft met een dakterras of aangrenzende vertrekken verbinden. Een schuifdeurbeslag is ook voor buiten geschikt. Hiermee geef je het buitenaanzicht van je woning een landelijk tintje. In onze winkel vind je ook ruw houten deuren die dit effect versterken. Een schuifdeurbeslag voor buiten wordt geleverd inclusief de voor montage benodigde materialen, zodat je er direct na ontvangst mee aan de slag kunt. Loftdeur zorgt voor een snelle levering.

Winkelwagen
Scroll naar boven