Hoewel we allemaal met een mobiele telefoon rondlopen dragen veel mensen nog steeds een horloge. In principe hebben we de tijdsaanduiding niet meer nodig, het is vooral het design wat dragers aanspreekt. Eigenlijk geldt voor deurklinken hetzelfde, de technologie voor automatische schuifdeuren bestaat al lange tijd, toch blijven we scharnierdeuren gebruiken. Met het retro deurbeslag zoals de Ton 400 deurklink kun je elke deur openen en sluiten in stijl. Het mooiste is dat dit jaren 30 deurbeslag net zo mooi staat in een klassiek als in een modern interieur.

Jaren 30 deurbeslag

De jaren dertig van de vorige eeuw was een bijzondere periode in de wereldgeschiedenis. In Europa zaten we tussen twee wereldoorlogen in, in Amerika was er de drooglegging met het verbod op alcohol consumptie. Het was een tijd van overgang, de link tussen twee tijdperken. Het retro deurbeslag doet je denken aan deze lang vervlogen tijden. Dit komt bijvoorbeeld door de materialen die gebruikt worden in de Ton 400 deurklink. De rozet en deurkrukken zijn gemaakt van nikkel, bij de mat versie wordt dit retro deurbeslag extra geborsteld, de normale versie heeft een meer opvallend uiterlijk met een diepe glans. Hoewel het op het eerste gezicht een typisch jaren 30 deurbeslag is lijkt het ontwerp toch heel modern. Dat komt door de strakke en elegante lijnen die ook erg prettig aanvoelen voor een comfortabel gebruik.

 

Nog steeds de ideale oplossing

Een schuifdeur is een prachtige manier om twee ruimtes van elkaar te scheiden, toch zijn er situaties waarin een scharnierdeur de beste optie is. Met de Ton 400 maak je van de meest eenvoudige deur een waar kunstwerk. Hoewel dit retro deurbeslag gestyled is naar een jaren 30 deurbeslag past het ook uitstekend in een modern interieur. De duurzaamheid is dankzij de exclusieve materialen ook gewaarborgd. Deze Ton 400 deurklink past op elke standaard scharnier deur en wordt compleet geleverd met twee deurkrukken, twee rozetten, de stift en schroeven voor bevestiging aan de deur.

Stap terug in tijd met dit retro deurbeslag, een tijdloos design met nog steeds een belangrijke functie in ons leven.

Winkelwagen
Scroll naar boven