Ben je in het bezit van een stijlvolle schuifdeur? Dan wil je natuurlijk dat het ophangsysteem ook een mooie uitstraling heeft zodat het totaalplaatje compleet is. Dit kan met de rails voor een schuifdeur van Loftdeur! Wij leveren complete systemen met alle onderdelen die je nodig hebt om het systeem te monteren. De onderdelen en de rails voor een schuifdeur zijn vervaardigd van geborsteld RVS of gepoedercoat staal voor een prachtige uitstraling! Het monteren van het systeem is erg eenvoudig, zoals te zien is in onze montage video.

Rails voor schuifdeur

Onze systemen zijn echte blikvangers, maar de schuifdeur glijdt ook soepel over de rails heen. Je bevestigt het systeem aan de muur of aan het plafond. Je kunt het beslag op vrijwel elke wand bevestigen. Daarnaast zijn onze rails voor je schuifdeur solide en sterk, je maakt er jarenlang probleemloos gebruik van. Wij hebben een ruim aanbod schuifdeursystemen, zoals onze populaire systemen ‘Recht’, ‘Bovenop’ en ‘Robuust’.

Rails schuifdeur buiten

Wanneer je op zoek bent naar rails voor een schuifdeur voor buiten, dan ben je ook bij Loftdeur aan het juiste adres! Staal staat voor kwaliteit en duurzaamheid en daarom kun je deze rails voor je schuifdeur ook buiten plaatsen. Ook onze glimmende, lichtgekleurde systemen van RVS kun je zonder problemen buiten ophangen. Met de rails voor een schuifdeur voor buiten heeft je huis niet alleen een industriële look, maar je tuin ook!

Rails schuifdeur kopen

Ons ruime assortiment bevat naast zwarte rails, ook witte schuifdeursystemen. Deze rails voor schuifdeuren kun je in onze webwinkel kopen. Door de witte kleuren, ogen deze systemen stijlvol en luxueus. Daarnaast geeft de witte kleur je kamer een moderne en frisse look. Wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk dan onze Facebook en Pinterest pagina’s! Een rails schuifdeur systeem kopen doe je bij Loftdeur, wij leveren de rails binnen enkele dagen bij jou thuis. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Winkelwagen
Scroll naar boven