Een mooie pantalon of jeans is pas helemaal af met een bijpassende riem, bij een plankdrager is dat precies hetzelfde. Je kunt een plank aan de muur bevestigen met stalen dragers of een ketting, bij Loftdeur.nl vinden een  eigenlijk net zo vanzelfsprekend als een riem bij een broek. Met de ruime keuze in kleuren vind je altijd een passende kleur voor jouw interieur.

Plank met riem maakt een wandplank compleet

Bij Loftdeur.nl kun je wandplanken kopen in diverse afmetingen en stijlen, misschien heb je zelf al een mooie plank liggen. Door deze aan de wand te bevestigen met mooie leren plankdragers maak je het set helemaal compleet. Je koopt deze leren plankdragers altijd per set van twee echt leren riemen die met een schroef in messing kleur bevestigd worden aan de wand. De maximale belasting van deze plank met riem is maximaal 15 kilo, ruim voldoende dus voor een aantal interessante objecten.

Kleur bekennen

Wanneer je kiest voor een plank met riem kies je voor een ruimtelijk interieur. Met wandplanken spaar je namelijk ruimte uit, een kast heeft een aanzienlijk groter volume. Door met de kleuren te spelen kun je de look & feel van iedere ruimte compleet transformeren. Wellicht kies je voor een “onzichtbare” plank met riem in dezelfde kleur als de muur, of juist voor een zeer contrasterende kleur om de aandacht te vestigen op de plankdragers en daarmee ook de objecten.

Gemaakt om te bewonderen én te gebruiken

Een plank met riem hangt prachtig, het is uiteraard ook de bedoeling dat dit set niet binnen de kortste keren prachtig op de grond ligt. Daarom leveren we plankdragers van echt leer, en wandplanken van echt en massief hout. Iedere plank met riem wordt geleverd met robuuste schroeven, je kunt de leren plankdragers ook zonder houten wandplank bestellen wanneer je die reeds in huis hebt. Dit zijn producten die mooi zijn om te zien, en praktisch zijn in gebruik.

Winkelwagen
Scroll naar boven