Leren Plankdragers

(67 klantbeoordelingen)

24,00

Leren Plankdragers in alle kleuren van de regenboog, en wandplanken naar keuze! Van Steigerhout tot Wagonplanken.

Selecteer de kleur van de leren plankdragers:
Selecteer de kleur van de plankdragers

Selecteer de gewenste wandplank:
Selecteer de gewenste wandplank

Beschrijving

Product Leren Plankdragers
Prijs plankdragers De prijs 24 euro is voor 1 set, bestaande uit 2 stuks
Materiaal Echt leer met messing kleur schroef
Afmeting plankdragers 85cm x 4cm
Afmeting van de plank
Gebruikt Steigerhout 100x20x3
Vuren: 100x20x3
Mango: 100x20x3
Acacia: 100x20x3
Eiken: 100x20x2
Geschaafd Eiken: 85x14x4
Onderstaande afmetingen zijn ca, omdat dit per plank verspringt
Teak Schaaldeel: 100x18x2
Geborsteld Grenen: 85x16x4
Maximale belasting 15 kilo

Heb je een eenvoudige plank en wil je er toch iets bijzonders van maken? Dan is de set leren plankdragers iets voor in huis! De meeste steunen voor planken worden onder de plank bevestigd. Deze zijn vaak niet aantrekkelijk en de gewichtsverdeling is niet altijd optimaal. Dit komt doordat de planken uit de muur worden getrokken als er teveel gewicht op rust. Deze leren plankdragers worden boven de plank bevestigd, waardoor de gewichtsdistributie veel beter is. Hierdoor wordt het zwaartepunt tegen de wand gehouden.

Leren plankdragers set

Bij Loftdeur zorgen wij ervoor dat je direct de plank kunt bevestigen en niet zelf nog naar de winkel hoeft voor schroeven. Wij leveren daarom een leren plankdragers set. De set bestaat uit de twee leren plankdragers en bijpassende schroeven. Deze schroeven zijn vervaardigd uit messing en zorgen ervoor dat je plank jarenlang aan de muur blijven verankerd. Daarnaast kan je er voor kiezen om een steigerhouten plank er bij te bestellen. Zo maak je de leren plankdragers set en je bestelling helemaal compleet!

Leren plankdragers kopen

Kun je niet wachten en wil je graag de leren plankdragers kopen? Bij Loftdeur kun je binnen enkele dagen je bestelling in huis verwachten. De plankdragers zijn voorzien van een diepe, warme  kleur en zijn vervaardigd van echt leer. De banden zijn 4 centimeter breed en hebben een lengte van 85 cm. Dankzij de warme kleuren in combinatie met een gebruikt steigerhouten of Mangohouten plank worden deze dragers echt onderdeel van je decoratie. Leren plankdragers kopen? Loftdeur heeft de beste prijs voor de hoogste kwaliteit!

67 beoordelingen voor Leren Plankdragers

  1. Linda

    Snel ontvangen en mooi van kleur! Staat geweldig!

  2. Angelina

    Gisteren de Turqoise plankdragers met twee planken van steigerhout recht boven elkaar opgehangen in de woonkamer boven de bank. Volgezet met fotolijstjes en andere leuke spulletjes en het staat prachtig. Het samenstellen vond ik erg lastig want alles leek me wel mooi. Maar nu het hangt ben ik heel blij met deze keuze.

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Andere suggesties…

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top