Schuifdeur binnen aan plafond monteren - Schuifdeur systeem - Loftdeur  Schuifdeur binnen aan plafond monteren - Schuifdeur systeem - Loftdeur  Schuifdeur binnen aan plafond monteren - Schuifdeur systeem - Loftdeur

Een prachtige robuuste schuifdeur moet uiteraard goed worden bevestigd. Met een Loftdeur schuifdeur systeem hangt u de schuifdeur aan de wand, met het plafond montage schuifdeur systeem kunt u het beslag aan het plafond bevestigen.

Afhankelijk van uw situatie kan het zijn dat een schuifdeur systeem niet de beste oplossing is. Dit schuifdeur systeem biedt dan nieuwe mogelijkheden. De rail is vervaardigd uit gehard staal waarmee het niet alleen degelijk en sterk is, het uiterlijk is rustiek en sluit uitstekend aan bij onze selectie aan schuifdeuren. De rollende elementen met kogellagers schuiven zeer soepel zonder enige vorm van frictie. Je kunt de schuifdeur met hetzelfde gemak op een kier zetten of helemaal aan de kant schuiven.

Het schuifdeur systeem wordt verankerd aan het plafond, hiermee is het niet nodig een geleidende rails aan de onderzijde te gebruiken, slechts een vloergeleider in het hoekje van de deur. De deur lijkt te “zweven”, daarmee is het van belang dat het schuifdeur systeem niet zal vervormen, en dat de bouten goed verankerd zijn in het plafond.

Als u houdt van een mooie, rustieke lofdeur die stevig verankerd is zonder geleidingssysteem aan de onderzijde is dit hét plafond montage schuifdeur systeem waar u naar op zoek bent!

Neem voor specifieke vragen contact met ons op, wij staan u graag te woord.

  • Leren Handgrepen

    Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
  • Schuifdeursysteem Recht

    Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
    25% Korting
Winkelwagen
Scroll naar boven