Loft deuren zijn mooie, originele, sfeermakers in huis. De laatste tijd zijn ze dan ook ontzettend populair. Een loftdeur is een houten schuifdeur die wordt opgehangen aan een rails. U kunt met een loftdeur twee ruimtes als het ware in elkaar over laten vloeien door de loftdeur te openen en privacy creëren door de loftdeur weer dicht te doen. Wilt u een loftdeur kopen? Dan bent u bij Loftdeur aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en verkopen van loft deuren. Bekijk ons assortiment aan loft deuren om te zien wat uw mogelijkheden zijn.

Loftdeur mogelijkheden

Een loftdeur is geschikt voor elk interieur en biedt veel mogelijkheden. Of u nu een loftdeur wilt om kamers van elkaar te scheiden of wilt om ruimte te besparen met een toegangsdeur naar uw keuken, badkamer, slaapkamer of kantoorruimte. Het is allemaal mogelijk. Bij ons kunt u bij de meeste loft deuren in verschillende maten verkrijgen. Tevens kiest u zelf het railsysteem dat uw voorkeur heeft.

Bij ons kunt u de volgende soorten loft deuren verkrijgen:

Loftdeur kopen

Wilt u een van onze loft deuren kopen? De loftdeur die u wilt, kunt u gemakkelijk online bestellen en aan huis laten leveren. Wilt u liever onze loftdeur praktijkvoorbeelden in het echt komen bekijken voor aankoop? Maakt u dan telefonisch of per mail een afspraak om onze showroom te komen bezichtigen in ons magazijn gelegen in Maarssen, Utrecht.
U kunt ook ons online portfolio bekijken om te bezichtigen wat wij u te bieden hebben.

Waarom een loftdeur?

Waarom nou eigenlijk een loftdeur? Er komen een hoop voordelen bij kijken wanneer u uw loftdeur besteld. Hieronder zetten we er even 5 op een rijtje:

  • Geschikt voor elk interieur en biedt veel mogelijkheden
  • Erg praktisch in gebruik
  • Enorm ruimtebesparend
  • Verkrijgbaar in veel verschillende materialen en uitvoeringen
  • Het is mogelijk om uw loftdeur op maat te maken

Heeft u nog vragen over onze loftdeuren?

Heeft u nog vragen over onze loft deuren? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten uit ons assortiment? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij al uw vragen te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 030 320 03 03. Heeft u liever over de mail contact? Vul dan ons contactformulier in of stuur zelf een mailtje naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Winkelwagen
Scroll naar boven