Leren plankdragers

Toont alle 3 resultaten

Leren plankdragers, modern en stijlvol met een tikkeltje klassiek

Op zoek naar opbergruimte die weinig ruimte in beslag neemt en daarnaast ook nog eens gewoon mooi is? Het valt niet mee om deze combi te vinden. En als je deze al weet te vinden, dan is de kans groot dat de prijs alsnog roet in het eten gooit. Loftdeur.nl heeft echter niet alleen een betaalbare oplossing voor jouw opbergwensen, maar ook nog eens een hele unieke en bijzondere. Wat dacht je namelijk van leren plankdragers die een stijlvolle houten plank dragen?

Duurzame oplossing

Kiezen voor een houten plank met leren plankdragers is kiezen voor duurzaamheid. Zowel hout als leer zijn immers materialen die lang meegaan. Het grote voordeel van kiezen voor een plank met leren plankdragers is de ruimtebesparing. Het is een prima alternatief voor de kast waar je eigenlijk geen plaats voor hebt. De leren plankdragers i.c.m. een plank geven jouw interieur direct ook even net die andere look. Stijlvol, modern en door het gebruik van leer krijgt jouw interieur toch ook een klein beetje die klassieke twist.

Verschillende opties

Wij bieden leren plankdragers in verschillende kleuren aan. Zo zijn er altijd leren plankdragers te vinden die bij jouw interieurstijl passen. De draagcapaciteit ervan is groot en de prijs laag. Desgewenst leveren wij ook die stijlvolle houten steigerplank mee. One stop shopping voor die unieke look…..dat is waar Loftdeur.nl voor staat!

Winkelwagen

Test

Filteren op eigenschap

Scroll naar boven