Industriële schuifdeur kopenSteeds meer particulieren en ondernemers kiezen voor schuifdeuren in huis of op kantoor. Hoewel schuifdeuren in basis dezelfde functionaliteit bieden zal de keuze van het uiterlijk een grote invloed hebben op de uitstraling van de gehele ruimte. In feite twee ruimtes omdat de schuifdeur tussen twee kamers wordt geplaatst. Je kunt bijvoorbeeld een houten of een industriële schuifdeur kopen. Waar de eerste optie een natuurlijke en solide uitstraling biedt zal de ruimte bij een industriële schuifdeur kopen compleet anders zijn. Waarom is de industrial look weer zo populair?

De Industriële stijl

Voor de industrialisatie werden er vooral natuurlijke materialen gebruikt voor meubilair, hout was uiteraard een vaak toegepast materiaal. Toen staal in opkomst kwam werd het in eerste instantie vooral toegepast voor praktisch nut, en niet zozeer voor het esthetische karakter. De laatste decennia staan er steeds meer fabrieken leeg, en ontwerpers van nu hebben meer waardering voor die strakke, industriële look. Fabriekshallen worden omgebouwd tot hippe winkelcentra en kantoorpanden. Een industriële schuifdeur kopen is het verlengde van deze nieuwe interesse in de Industrial design filosofie. Strak, eenvoudig, elegant en toch robuust en nagenoeg onverslijtbaar, dat is waar de industriële stijl voor staat.

Waarom een industriële schuifdeur kopen?

Dit is een vraag die tweeledig is. Allereerst is er de keuze voor een schuifdeur. Dit type deur is niet alleen mooi om te zien, het opzij schuiven langs de muren is ook zeer efficiënt. Een stevig schuifdeurbeslag zorgt voor een soepele werking van het geheel, zelfs met een zware schuifdeur. De keuze voor een industriële schuifdeur kopen is een combinatie van uiterlijk en functionaliteit. Stalen schuifdeuren bieden meer mogelijkheden voor een open frame, al dan niet met ruiten. Daarnaast past het industriële staal perfect bij het stalen schuifdeurbeslag. Zowel in donkere als lichte uitvoering ziet een industriële schuifdeur er prachtig uit. Robuust en eigenzinnig, en toch elegant. Bekijk de mogelijkheden voor een industriële schuifdeur en je zult direct overtuigd zijn.

Winkelwagen
Scroll naar boven