Bij de inrichting van een woning of een winkel wordt overal aan gedacht, elk detail is belangrijk. Er is één ruimte waar veel mensen niet of nauwelijks aandacht aan besteden; het toilet. Dat is jammer, het toilet is juist een plek waar je dagelijks meerdere malen een bezoek aan brengt. Het is meestal een ruimte met weinig oppervlakte, ze noemen het niet voor niets het kleinste kamertje. Veel toiletten zien er saai en steriel uit terwijl het zo eenvoudig is om van een ordinaire wc een luxueus toilet te maken. Gewoon door een Wc rolhouder te bestellen.

Die openheid kan ook een nadeel zijn, soms heb je behoefte aan iets meer privacy. Daarom kun je ook een schuifdeur slot bestellen voor de locaties waar niet iedereen zomaar welkom is.

Hoe hangt jouw rol?

Er zijn twee soorten mensen in de wereld; mensen die de rol naar binnen hangen, mensen die de rol naar buiten hangen. Dat is een belangrijke overweging waar de grootste wetenschappers van de wereld dagelijks over nadenken. Enkele keren per dag zelfs… Of je nu kiest voor binnen of buiten, de Wc rolhouder speelt ook een belangrijke…rol. Kies je voor mooi of voor praktisch? Waarom niet beide?

Kunst in de WC

Je kijkt je ogen uit met de Wc rolhouders in ons assortiment. Voor dat rustieke gevoel is een gietijzeren Wc rolhouder ideaal. Gietijzer is zeer sterk en duurzaam, zowel binnen als buiten. Deze Wc rolhouders zijn elegant gevormd naar eeuwenoud ontwerp en gesmeden door ervaren vakmensen. Je kunt ook kiezen voor een luxueus model met een prachtig versierd wandornament. Een rolhouder die je aandacht zal trekken, en je naar lang vervlogen tijden zal brengen. Daarnaast leveren de beugel en het scharnier het perfecte gewicht waarmee een rol wc papier strak hangt maar toch soepel rolt.

Een Wc rolhouder bestellen is een kunstwerk kiezen voor het kleinste museum in jouw huis. Geef jouw toilet een hoofdrol!

Winkelwagen
Scroll naar boven