Geef uw woonkamer deur of keukendeur een originele uitstraling met de ton 400. De deurklink ton 400 is een deurbeslag met een onovertroffen design. Deze deurklink is geïnspireerd op de ontwerpstijl die we kennen uit de jaren dertig van de twintigste eeuw. Loftdeur heeft de mooiste ton 400 deurklinken voor u.

Waarom ton 400 deurklinken van Loftdeur?

Waarom nou eigenlijk de ton 400 deurklinken van Loftdeur? Er komen een hoop voordelen bij kijken wanneer u uw ton 400 deurklinken bij Loftdeur besteld. Hieronder zetten we er even 4 op een rijtje:

 • Verkrijgbaar in veel verschillende varianten
 • Een frisse uitstraling wat zal zorgen voor een strak interieur
 • Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten
 • Uiteraard van goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs

Verschillende soorten ton 400

Onze ton 400 deurklink behoort tot de mooiste deurklinken ooit gemaakt. Dat vinden wij niet alleen, deze deurklink is ontworpen volgens de klassieke ‘ton’ stijl uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Elke woningbezitter kent de aantrekkingskracht van de jaren dertig huizen. Met de ton 400 deurklink haal je een stukje geschiedenis in huis! Wij bieden verschillende soorten ton 400 deurklinken aan. Deze deurklinken zorgen voor een strak interieur en een frisse uitstraling. Verder past het in zowel een modern als in een klassiek interieur. Hieronder worden de verschillende soorten ton 400 deurklinken in het kort beschreven.

 • Ton 400 retro toiletdeur slot

De ton 400 retro toiletdeurslot maakt naast een praktisch product ook een slot dat gezien mag worden! Dit is de mat uitvoering, daarnaast leveren we dit artikel ook in glanzend messing.

 • Jaren 30 deurkruk ton 400 nikkel/ebbenhout

De Ton 400 deurkruk is gemaakt van nikkel, in de mat variant wordt het nikkel achteraf geborsteld voor een neutrale en zeer stijlvolle afwerking. Het handvat is van een prachtig stuk echt ebbenhout met een diepe en donkere kleurstelling. De handgreep ligt lekker in de hand met de juiste balans tussen grip en comfort. De combinatie van nikkel en ebben is erg goed gekozen, het vormt een prachtig geheel en past op vele stijlen scharnier deuren, zowel in een modern als in een klassiek interieur. De Ton 400 deurkruk is sterk en duurzaam voor langdurig en veelvuldig gebruik, precies wat je mag verwachten van Loftdeur.nl producten. Eigenlijk heeft de bekende deurkruk een opvallend korte historie, met een start aan het einde van de negentiende eeuw tot nu. Zonder het patent uit 1878 had de wereld er vandaag compleet anders uitgezien. Wij vinden de jaren 30 deurkruk veruit de mooiste versie, daarom zijn we trots dat we deze Ton 400 deurkruk van ebbenhout met geborsteld nikkel aan mogen bieden aan onze klanten.

 • Ton 400 nikkel zwart

Nikkel komt voort uit de zoektocht naar koper. Destijds dachten ze dat nikkel van boosaardige aardgeesten kwam. Later kwamen we erachter dat nikkel niets anders is dan een uitstekend metaal om interieur accessoires mee te maken, zoals deze Deurklink Nikkel zwart.

 • Ton 400 messing glans

Messing wordt ook wel geelkoper genoemd, het is een zelfsmerende legering van koper en zink die geroemd wordt om de mooie tint. Met de Deurklink Messing glans komt dit materiaal prachtig naar voren. Uiteindelijk koop je deurbeslag om te gebruiken, dan is het goed om te weten dat deze messing ton deurklink niet alleen mooi is maar ook duurzaam.

 • Ton 400 messing mat

De alternatieve naam geelkoper geeft direct aan dat messing een bijzondere metaalsoort is. Het betreft een legering van koper en zink en staat bekend om de zelfsmerende eigenschappen. Bij een product als deze Deurklink Messing mat is het de combinatie van schoonheid en kwaliteit die de doorslag geeft. Beide aspecten zijn met dit deurbeslag helemaal in orde!

 • Ton 400 nikkel mat

Nikkel komt voort uit de zoektocht naar koper. Destijds dachten ze dat nikkel van boosaardige aardgeesten kwam. Later kwamen we erachter dat nikkel niets anders is dan een uitstekend metaal om interieur accessoires mee te maken, zoals deze Deurklink Nikkel mat. De combinatie van mooi en duurzaam maakt dit een pareltje in elke woning, uit de jaren dertig maar helemaal tijdloos!

 • Ton 400 nikkel glans

De jaren dertig woningen worden alom geroemd vanwege de uitstekende bouwkwaliteit en de aandacht voor subtiele en tijdloze details. Dat geldt ook voor de Deurklink Nikkel glans, die is namelijk gebaseerd op het iconische ‘ton deurbeslag’. Dit is niet de ontwerper, ‘ton’ staat voor de houten ton, waar je bijvoorbeeld wijn in bewaart. Je zult de vorm direct herkennen. Het handvat is ook in hout uitgevoerd. Toen er vroeger gezocht werd naar koper kwam er plotseling nikkel tevoorschijn. Ze dachten dat hier boosaardige geesten verantwoordelijk voor waren. Nu weten we dat nikkel gewoon een hoogwaardig product is, en uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld deze prachtige Deurklink Nikkel glans. Met de combinatie van schoonheid en kwaliteit zul je lang kunnen genieten van dit deurbeslag.

Ons assortiment aan ton 400 deurklinken

Wij hebben een showroom in Maarssen staan. Hier kunt u dagelijks een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze ton 400 deurklinken. Komt u daarom langs om inspiratie op te doen! Verder hebben wij een breed assortiment. Is de ton 400 deurklink niets voor u? Maar bent u op zoek naar andere deurklinken? Dan hebben wij ook verschillende soorten handgrepen voor bijvoorbeeld een schuifdeur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de schuifdeur handgreep la fleur of uit de schuifdeur traditioneel. Het kan bij ons allemaal!

Verder zijn de prijzen scherp en is het bij ons mogelijk om uw producten af te halen. U kunt uw deurklink bij ons ook bestellen. Bestelt u vandaag nog bij Loftdeur en ontvang uw bestelling binnen enkele dagen!

Heeft u een vraag over onze ton 400 deurklinken?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze ton 400 deurklinken of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 030 320 03 03 of door ons een mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag verder.

Winkelwagen
Scroll naar boven