Stalen schuifdeur, een stijlvolle keuze

Naast de bekende houten schuifdeuren levert Barndeur.be ook deuren van staal. Ditmaal wordt de deur niet vervaardigd van massief hout, maar van industrieel staal dat voorzien wordt van een zwarte poedercoating voor een mooie uitstraling en een hoge duurzaamheid. Er is naast het bijzondere uiterlijk nog een voordeel bij de stalen schuifdeur en dat is de mogelijkheid om ruiten te plaatsen. Ook zijn er combinaties mogelijk van staal met hout. Waarom kiezen voor een stalen schuifdeur? Dat lees je op deze pagina.

Voor zowel houten als stalen schuifdeuren kun je terecht op Barndeur.be, kijk direct op de website voor alle mogelijkheden.

Ook hard staal kan gebogen worden

Een massief houten schuifdeur is prachtig om te zien, alleen is dit materiaal niet het meest veelzijdig. Omdat er een behoefte ontstond voor schuifdeuren met meer mogelijkheden is Barndeur.be gestart met de productie van stalen schuifdeuren. Daarmee bouwen we voort op de traditie van ons industrieel stalen schuifdeurbeslag van hoge kwaliteit, duurzaam met een opvallend uiterlijk. We leveren de schuifdeuren in verschillende configuraties waarvan elke stalen schuifdeur op maat kan worden gemaakt. Bijvoorbeeld een zeer open ontwerp met ruiten voor een transparante en elegante look waarbij twee ruimtes altijd met elkaar in contact blijven staan. Of een stalen schuifdeur met een gesloten onderzijde voor het geval er voeten tegen de deur komen. Dit verhoogt de veiligheid en duurzaamheid voor bijvoorbeeld het gebruik in de horeca.

Stalen schuifdeur, ambachtelijk gesmeed

Elke deur is maatwerk, naast standaard formaten kunnen we bij Barndeur.be ook schuifdeuren leveren in afwijkende maten. Onze vakmensen kunnen hierbij advies geven in de ontwerpfase, en de stalen schuifdeur geheel afstemmen op de wensen van de klant. Het staal wordt op traditionele wijze behandeld en dat is te zien aan de robuuste kwaliteit en de verfijnde afwerking. Elke deur is handwerk, een pareltje van ambacht aan iedere wand. De stalen frames worden net als de schuifdeursystemen voorzien van een poedercoating voor een mooie matte finish en hoge mate van duurzaamheid. Zo wordt het een prachtig geheel van schuifdeurbeslag en stalen schuifdeur waar je lang van zult genieten.

Overweeg je ook een stalen schuifdeur te plaatsen in huis, op kantoor of in de horeca? Neem dan contact op met Barndeur.be voor alle mogelijkheden.

Winkelwagen
Scroll naar boven