De meeste deuren zijn niet echt spannend om te zien, best jammer voor een belangrijk deel van het interieur dat vaak gebruikt wordt. Daar komt nog bij dat goede deuren over het algemeen niet goedkoop zijn. Wanneer je liever een bijzondere deur in huis haalt moet je zeker een stalen schuifdeur overwegen. Stalen deuren op maat zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook enorm praktisch en je kunt ze perfect afstemmen op ieder interieur. Laten we eens een aantal stalen deuren op maat met elkaar vergelijken, dan zie je direct wat past in jouw interieur.

Stalen deuren op maat

Bij stalen deuren op maat zijn er twee hoofdcategorieën; een houten schuifdeur met een stalen frame, en een schuifdeur die volledig van staal is gemaakt.

Hout met staal

Wanneer je een dichte deur wilt plaatsen is de combinatie hout met staal doorgaans het meest geschikt. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor vuren voor een meer standaard look, of een mooi visgraat motief. Eiken of steigerhout is ook mogelijk, voor een natuurlijke en rustieke uitstraling. Met stalen deuren op maat kun je het stalen frame op verschillende manieren invulling geven voor een compleet unieke uitstraling.

Stalen schuifdeur

Je kunt ook stalen deuren op maat laten maken die op zichzelf staan, en niet als frame rond hout worden ontworpen. Dit zijn vaak doorzichtige schuifdeuren met een frame dat in verschillende types beschikbaar is. Met kleine, vierkante segmenten bijvoorbeeld, of over de gehele breedte met een aantal elegante horizontale stalen balken. Je kunt deze stalen deuren op maat laten voorzien van doorzichtig of mat glas, daarmee behoud je een mooie connectie tussen twee ruimtes met behoud van privacy.

Staal en hout zijn twee materialen die in handen van vaklui tot prachtige en unieke producten zullen leiden, deze stalen deuren op maat zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Bekijk de collectie stalen deuren op maat in de webshop van Loftdeur.nl en informeer direct naar alle mogelijkheden.

Winkelwagen
Scroll naar boven