stalen schuideurSchuifdeuren komen in allerlei soorten en maten. De meeste mensen zijn wel bekend met de traditionele houten schuifdeuren, de stalen schuifdeur is wat minder bekend bij het grote publiek. Toch geeft dit type schuifdeur een compleet andere look aan een ruimte, een stalen deur met glas heeft daarnaast nog enkele voordelen waarmee het zich kan onderscheiden van de houten schuifdeur. Beide uitvoeringen hebben hun eigen toepassing en uiterlijk, laten we de stalen deur met glas eens wat nader bekijken.

Stalen schuifdeur

Dit type schuifdeur wordt zoals de naam al doet vermoeden gemaakt van staal. Het is daarmee een zeer robuuste en duurzame schuifdeur. Elke stalen schuifdeur wordt met de hand gemaakt, geheel op maat waarmee elke deur een geheel eigen karakter krijgt. Bij een stalen schuifdeur bestaan er verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met meer of minder ruiten. Jazeker, een stalen deur kan ook met glas worden geleverd.

Stalen deur met glas

Op basis van een stalen schuifdeur met open frame kan er een stalen deur met glas worden gemaakt. De ruiten wordt nauwkeurig geplaatst waarmee je een prachtige schuifdeur krijgt die tegelijkertijd open is, maar toch de voordelen van een gesloten deur biedt. Het glas biedt een doorkijk naar de aangrenzende kamer, dat is niet alleen praktisch, het maakt de ruimte ook optisch groter. Omdat de stalen deur met glas wel gesloten is wordt geluid beter gedempt dan bij een open model. De stalen deur met glas biedt alle voordelen van een schuifdeur met behoud
van de samenhang tussen kamers.

Toepassingen van de stalen deur met
glas

De stalen deur met glas staat prachtig in woonhuizen, zeker in woningen met relatief kleine kamers. Je kunt tevens een oogje houden op de aangrenzende Stalen deur met glasruimte, bijvoorbeeld de kinderkamer. Je behoudt wel rust en privacy. Ook op kantoor is een stalen deur met glas
ideaal om een privé ruimte te creëren die niet compleet is afgesloten van de omgeving. Dat werkt een stuk aangenamer. De stalen deur met glas is een prachtig type schuifdeur die je zeker moet overwegen wanneer je op zoek bent naar een een mooie deur met veel mogelijkheden.

Winkelwagen
Scroll naar boven