Wanneer je een woning op originele wijze wilt inrichten maar toch graag op een praktische wijze is de keuze voor een schuifdeur snel gemaakt. Niet alleen is een schuifdeur erg mooi om te zien, het is tevens een zeer praktische scheiding tussen twee ruimtes die ruimtebesparing oplevert en eenvoudig te openen en sluiten is. Naast de houten schuifdeur bestaat er ook de stalen binnendeur, Industriële schuifdeur kopendeze wordt vervaardigd uit hoge kwaliteit staal voor die typische industriële look. Naast het uiterlijk heeft een stalen binnendeur ook een zeer lange levensduur, daarmee is de aanschaf van dit type deur een waardevolle investering.

Elke stalen binnendeur is uniek

Bij het bestellen van een stalen binnendeur wordt er gevraagd naar de maten en uitvoering, er bestaan veel mogelijkheden voor een stalen binnendeur. Een open deur, of een stalen binnendeur met glazen ruiten, in verschillende tinten uitgevoerd en ga zo maar door. Dat maakt elke stalen binnendeur een uniek element in elke kamer, het resultaat van vakmanschap, uitgevoerd door professionals die een jarenlange ervaring hebben en een goed oog voor detail. Een stalen binnendeur is meer dan een schuifdeur in de woning, het is een decoratief element die het aanzicht van de ruimte compleet kan transformeren.

Een deur is om te gebruiken

Een design deur kan nog zo mooi zijn, wanneer deze niet goed functioneert heeft het geen enkele waarde. Een stalen binnendeur is behoorlijk zwaar, deze moet gehangen worden aan een sterk schuifdeurbeslag. Een goed schuifdeurbeslag zorgt voor een optimale gewichtsdistributie waardoor je zelfs een stalen binnendeur kan hangen aan de meeste wanden. In huis of op kantoor, aan een wand van beton of van hout. De rollers van het schuifdeurbeslag moeten soepel lopen waardoor er vrijwel geen frictie bestaat tijdens openen en sluiten. Dit schuifdeurbeslag kan verder worden uitgebreid, bijvoorbeeld met een tweede deur pakket of een klein kastje waarmee de snelheid van openen de laatste centimeters perfect gedempt wordt.

Wanneer je een ruimte wilt inrichten op een visueel interessante wijze met nadruk op functioneel gebruik is een schuifdeursysteem zeker aan te raden. Wanneer je houdt van die strakke industriële styling biedt een stalen binnendeur uitkomst. Via de website kun je alle mogelijkheden en prijzen bekijken, en direct een deur op maat bestellen.

Winkelwagen
Scroll naar boven