Je merkt pas hoe handig schuifdeuren zijn wanneer je een schuifdeursysteem in huis hebt. Hoewel deze wijze van deuren en kasten openen al eeuwenoud is, past het uitstekend in onze moderne leefstijl én in het moderne interieur. Neem bijvoorbeeld het kast schuifdeuren systeem van Loftdeur.nl, op basis van een solide railsysteem en massief houten schuifdeuren kun je een kast ontwerpen die niet zomaar in de woning staat, maar daar echt een deel van uit zal maken. Ontdek zelf de vele mogelijkheden én voordelen van een kast schuifdeuren systeem.

Kast schuifdeuren systeem om ruimte te besparen

Je kunt met een schuifdeursysteem alle kanten uit. Tenminste in figuurlijke zin, want letterlijk gezien schuift ons kast schuifdeuren systeem alleen van links naar rechts. Daarmee hebben we het eerste voordeel al genoemd, deze deuren hebben geen uitdraai. Dat betekent dat een kast schuifdeuren systeem niet in de weg zit wanneer de deuren geopend zijn. Iedereen die te kampen heeft met krappe ruimtes in huis begrijpt direct het voordeel van een schuivend paneel zonder scharnieren. Een kast schuifdeuren systeem kan bij een nis in de keuken geplaatst worden, of in de slaapkamer voor een inloopkast zoals je die kent van de Hollywood sterren. Ook voor de minder glamoureuze zaken zoals een kast schuifdeuren systeem in de waskamer kun je een systeem op maat samenstellen.

Kwaliteit staat voorop bij een schuifdeursysteem

Een kast schuifdeuren systeem moet soepel werken, punt. De schuifdeurrails moet duurzaam en sterk zijn, de rollers moeten soepel lopen en de kastdeuren moeten zonder frictie openen en sluiten. Dat het een prachtig en rustiek geheel is om te zien vinden we ook belangrijk, toch staat kwaliteit en duurzaamheid voorop bij alle producten van Loftdeur.nl. In onze webshop kun je direct een kast schuifdeuren systeem naar wens samenstellen, voor een passend advies kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze specialisten.

Winkelwagen
Scroll naar boven