Met schuifdeuren op maat is de keuze aan jou

Op ieder potje past een dekseltje, zo luidt het spreekwoord, en voor iedere deurstijl is er een geschikte deur. Maar dat is niet voor iedereen voldoende, wanneer men een afwijkende maat deur wil plaatsen moet er eerst een nieuwe deurstijl gemaakt worden wat flink wat hak- en breekwerk met zich meebrengt. Er is ook een andere oplossing die letterlijk meer ruimte biedt; met schuifdeuren op maat ben je niet meer beperkt tot de afmetingen van de deurstijl. Dat biedt meer mogelijkheden en meer vrijheid. Hoe schuifdeuren op maat werken, waar je ze kunt bestellen en wat de voordelen zijn lees je op deze pagina.

Wat zijn schuifdeuren op maat?

Een schuifdeur is een paneel van hout, staal, glas of een combinatie daarvan die langs de wand schuift over een schuifdeurrails. Deze rails wordt aan de wand bevestigd, via beugels wordt de deur aan de rails gehangen. De schuifdeuren op maat zullen daarmee langs de wand schuiven en niet binnen de deurstijl vallen. De techniek achter schuifdeuren worden al zeer lang toegepast, bijvoorbeeld voor schuren. Mede dankzij de populariteit van loft appartementen en de vraag naar een originele wijze van interieur design zijn schuifdeuren op maat in korte tijd erg in trek geraakt bij het publiek. Je komt ze nu tegen in alle kamers van een woonhuis, en daarnaast ook op kantoor en in de horeca.

Waar kun je schuifdeuren op maat bestellen?

Je kunt een stalen schuifdeurbeslag en de juiste lengte schuifdeurrails bestellen bij Barndeur.be. Er zijn diverse uitvoeringen en kleurstellingen, voor elk type interieur is er een geschikte keuze. De beugels zijn geschikt voor de meeste schuifdeuren op maat, je kunt deze zelf ontwerpen en maken, je kunt ook een schuifdeur op maat laten maken bij Barndeur.be. Als je voor deze optie kiest hoef je het schuifdeurbeslag en de deur alleen nog maar zelf op te hangen, een behoorlijk eenvoudige klus voor de doe-het-zelver. Er zijn schuifdeuren op maat te bestellen van hout, zoals steigerhout, wagonplanken en boerenhout, het is ook mogelijk een stalen frame te laten lassen met een grote keuze aan vormgeving en afwerking.

Wat zijn de voordelen van schuifdeuren op maat?

  • Kies voor deuren die perfect aansluiten bij de vormgeving in het interieur.
  • Een schuifdeur heeft geen uitdraai wat vloeroppervlak bespaart en ook bijvoorbeeld voor mensen in een rolstoel erg praktisch is.
  • Omdat een schuifdeur niet gebonden is aan het formaat van de deurstijl kun je voor een afwijkende maat kiezen.
  • De schuifdeursystemen van Barndeur.be zijn uit te breiden waarmee je bijvoorbeeld een tweede deur kunt ophangen, of twee panelen over elkaar kunt laten schuiven.
  • De opvallende uitstraling van schuifdeuren op maat maakt elke ruimte uniek, het is werkelijk een sieraad aan de wand.
  • Zelfs wanneer je mocht verhuizen kun je deze schuifdeuren opnieuw gebruiken, ongeacht de maat van de deurstijl op de nieuwe locatie.

Steeds meer particulieren en zakelijke gebruikers kiezen voor de voordelen die schuifdeuren op maat bieden. Uiteindelijk is er geen beter werk dan maatwerk.

Winkelwagen
Scroll naar boven