Het woord “bar” betekent naast “café” tevens “balk” in het Engels, onze Loftbar is een uniek product dat niet alleen in de horeca mooi staat, maar ook thuis boven de eettafel. Deze industriële eettafel verlichting is eenvoudig maar stijlvol, met een grote keuze in opties. Voor mensen die niet alleen graag gerechten nuttigen met smaak, maar tevens ook smaakvolle interieur decoratie in huis halen is deze Loftbar dé industriële eettafel verlichting waar je naar zoekt!

Industriële eettafel verlichting brengt de maaltijd op smaak

Laten we beginnen met een handige tip voor thuiskoks; de beste gerechten zijn in basis heel eenvoudig, maar door ze met subtiele toevoegingen op smaak te brengen worden ze heerlijk. De basis moet wel goed zijn, wanneer een biefstuk niet van goede kwaliteit is maakt het ook niet uit hoeveel zout en peper je er overheen strooit. Dat geldt ook voor onze industriële eettafel verlichting, de basis is perfect in al zijn eenvoud, en met enkele “smaakmakers” kun je de Loftbar verder personaliseren, geheel naar eigen voorkeur.

Licht op maat met een stalen Loftbar

Er zijn vele soorten eettafels, dan is het goed om te weten dat deze industriële eettafel verlichting ook in vele soorten en maten leverbaar is. Van 100cm tot 300cm, zo kun je een intiem eethoekje inrichten of een complete dinerzaal. Daarnaast kun je optioneel kiezen voor onze extra “smaakversterkers”; de armen met Edison lampen voor dat bijzondere industriële effect. Je kunt ook zelf voor licht in de duisternis zorgen met jouw favoriete lampen, met deze industriële eettafel verlichting kun je alle kanten op.

Industrieel en toch ambachtelijk

Bij een “industriële eettafel verlichting” denk je eerder aan massaproductie dan aan ambacht, toch wordt iedere Loftbar met de hand gemaakt voor een unieke armatuur van hoogstaande kwaliteit. Dit is geen kant-en-klaar maaltijd maar een drie sterren kunstwerk, je krijgt vanzelf meer plezier in koken én dineren onder de appetijtelijke tinten van deze industriële eettafel verlichting.

Winkelwagen
Scroll naar boven