De keuze voor een mooie verlichting is niet eenvoudig. Er zijn veel extravagante armaturen te koop die vaak nét niet passen in de kamer. Deze industriële keuken lamp is van een geheel andere orde. Een lichtbalk met een industrial ontwerp die zowel in moderne als klassieke keukens past. En overigens ook in andere ruimtes. De industriële keuken lamp is een flexibele oplossing die verkrijgbaar is in verschillende maten met diverse opties voor de verlichting.

De “Industrial” look

Zoals de naam al aangeeft is deze industriële keuken lamp ontworpen volgens de industrial look. Deze wijze van ontwerpen komt voort uit de tijd van industrialisatie in Europa. Er werden ruim honderd jaar geleden in hoog tempo fabrieken gebouwd met een focus op praktisch gebruik, duurzaamheid en massa productie. De fabriekshallen werden spartaans ingericht zonder de versieringen die we kennen uit de Barok periode. De laatste jaren worden fabriekshallen vaak omgebouwd tot hippe werkplekken, winkels en restaurantjes. In veel industrie steden kun je de instrial stijl bewonderen. Neem bijvoorbeeld Strijp-S in Eindhoven waar de voormalige Philips fabrieken nu een onderkomen geven aan diverse moderne en verantwoorde winkeltjes. Dat is de sfeer die je met de industriële keuken lamp in huis haalt. Of in de horeca uiteraard, deze armatuur is gemaakt om écht te gebruiken.

Industriële keuken lamp

Het design van dit armatuur is strak en functioneel, bevestigen aan het plafond is zeer eenvoudig. Net als de andere producten uit ons assortiment zoals schuifdeurrails en handgrepen wordt deze industriële keuken lamp ook vervaardigd uit de beste materialen die strak design combineren met duurzaamheid en kwaliteit. Dit armatuur kan in verschillende maten geleverd worden, zo is het mogelijk om voor elke ruimte een geschikte industriële keuken lamp op te hangen. Uiteraard is deze lamp ook in andere kamers op te hangen.

Met of zonder Edison lampen

Thomas Edison was de kampioen van de patenten. Hij was niet de eerste persoon die een lamp met gloeidraad op de markt bracht, zijn model heeft wel de toekomst van lampen ingeluid. Onze Edison lampen passen perfect bij de industrial look van de industriële keuken lamp. De grote glazen bol met opvallende gloeidraad is een kunstwerkje op zich, de lamp hangt aan een strakke stroomkabel die volgens de meest hoogstaande normen is gemaakt. De industriële keuken lamp is een soort klimrek voor lampen, je kunt je creativiteit de vrije loop laten bij het hangen van de Edison lampen. Je kunt deze lampen direct bestellen bij aanschaf van de industriële keuken lamp.

Je bent niet gebonden aan de Edison lampen, in principe kun je elke lamp aan de industriële keuken lamp bevestigen. De kabels kun je bij het plafond netjes doorvoeren, vervolgens kun je ze creatief om de stalen balk draperen. De industriële keuken lamp daagt je uit tot creativiteit en biedt inspiratie voor elke ruimte. Als je niet zeker weet welke maat geschikt is, of je wilt meer informatie over de mogelijkheden, opties en tips voor een optimaal gebruik kun je contact opnemen met onze medewerkers. We helpen je graag verder.

De prijs

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten:
Een met de hand gemaakte Loftbar kost:

  • 130cm industiele Loftbar kost 110 euro
  • 170cm industiele Loftbar kost 150 euro.
  • 200cm industiele Loftbar kost 170 euro
  • Andere maat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een andere afmeting wilt!

Voeg tot 8 armen van 2 meter toe incl unieke Edison Bulbjes a 15 euro per arm, óf zoek zelf een aantal unieke lampen uit en je hebt een ware parel in huis. Gaaf boven de keukentafel, in de keuken maar ook in restaurants en cafe’s!

Winkelwagen
Scroll naar boven