Tegenwoordig is een industriële inrichting erg populair. Je kan er alles op laten aanpassen, of je kan slechts enkele accessoires toevoegen. Bij Loftdeur vind je een ruim assortiment aan producten waarin je je kamer een industriële inrichting kunt geven. De producten zijn met de hand gemaakt en de unieke stijl is dan ook terug te zien. Materialen als RVS, koper en het traditionele gietijzer worden veel gebruikt. Ook kleine imperfecties in de afwerkingen horen daarbij. In het assortiment van Loftdeur vind je stijlvolle producten en accessoires die met de hand gemaakt zijn. Daarmee is bespaard op het aantal productie-uren, waarmee een industriële inrichting naast populair ook betaalbaar is geworden.

Stalen schuifdeur - Loftdeur - Betaalbare stalen deur

Industriële inrichting huis

Wil je je huis een industriële inrichting geven? Met producten en accessoires die een robuust uiterlijk hebben lukt dat zeker. Een deur uit ons assortiment die bij de industriële stijl past is een boeren schuifdeur. Deze deur kun je met onze ophangsystemen aan de muur of het plafond bevestigen. Elke deur is uniek door het hout waarmee de deuren zijn gemaakt. Voor een industriële inrichting in huis zit je bij Loftdeur goed!

Industriële inrichting woonkamer

Bij Loftdeur vind je genoeg inspiratie om voor een scherpe prijs een industriële inrichting van de woonkamer te realiseren. Onze schuifdeur systemen van modern RVS of klassiek gietijzer kun je bijvoorbeeld gebruiken om een eiken schuifdeur te monteren. Hiermee kun je zowel een naastgelegen kamer afschermen of als een inloopkast afsluiten. Een spinlamp aan je eettafel steekt hier ook mooi tegen af. Voor meer inspiratie, kun je ook altijd nog onze pinterest-pagina bezoeken.

Industriële inrichting tips

Het moderne en tijdloze karakter kenmerkt een industriële inrichting. Er zijn verschillende tips waar je je voordeel mee kunt doen. Bij typisch industriële producten worden bijzondere materialen extra benadrukt. Een katrol lamp laat goed zien wat de mogelijkheden zijn. Dit is een industrieel vormgegeven stang die je aan de muur kunt hangen om er lampen met het uiterlijk van de ouderwetse gloeilamp aan te hangen. Dit zorgt voor een speels effect waarmee je een industriële inrichting diepte geeft. Andere tips die wij kunnen geven zijn bijvoorbeeld het aanbrengen van onze schuifdeur handgrepen of het op maat maken van het product van jouw voorkeur. Bij Loftdeur heb je allerlei mogelijkheden!

Winkelwagen
Scroll naar boven