De keuze voor de juiste verlichting in een huis, kantoor of een horeca zaak is meestal een grote uitdaging. Vaak is de keuze voor meubilair, wandbekleding en deuren al gemaakt, de keuze voor de juiste verlichting is de laatste beslissing die genomen moet worden. Of het interieur modern of klassiek is, met deze industriële keuken lamp ligt de oplossing voor hand. Een retro look met een moderne twist waar een robuust karakter samenkomt met een elegant design. Met de bijpassende Edison lampen of met eigen verlichting, de industriële keuken lamp is een bijzondere verlichting die elke ruimte volledig zal transformeren, overdag en in de avonduren.

Deze industriële keuken lamp mag gezien worden

De stalen balk is bedrieglijk eenvoudig van aard. Het materiaal en de constructie past uitstekend bij onze collectie schuifdeurrails sets en de loftdeuren. Dit product is gemaakt van een hoge kwaliteit staal met een poeder coating voor optimale duurzaamheid en die karakteristieke industrial look. Zoals de naam al doet vermoeden komt haalt dit ontwerp inspiratie uit de fabrieken die we kennen uit de industriële revolutie. Er werden vele fabrieken uit de grond gestampt die primair gemaakt werden op capaciteit. De ontwerpen waren strak en functioneel, de materialen sterk en duurzaam. Deze industriële keuken lamp is gemaakt met die design filosofie, het is een specifieke look die weer helemaal terug is. Uiteraard is deze industriële keuken lamp gemaakt volgens de kwaliteitseisen van deze tijd en sluit perfect aan op de verlichtingseisen van nu.

Een beetje Industrial, een beetje Jules Verne

De Edison lampen doen denken aan de Steampunk look die Jules Verne zo prachtig beschreef in zijn futuristische boeken. Deze lampen hebben die warme gloed van weleer, verpakt in een glanzende glazen bol. Deze kunstwerkjes brengen romantiek naar de industriële keuken lamp, samen vormt het een prachtig geheel dat past in zowel een moderne als klassieke omgeving. De lampen kunnen in diverse sets worden besteld, afhankelijk van de lengte van de industriële keuken lamp.

Laat jouw fantasie de vrije loop

De industriële keuken lamp mag dan perfect aansluiten bij de schitterende Edison lampen, het is ook mogelijk om je eigen lampen aan dit armatuur te hangen. De constructie is zo gemaakt dat vrijwel elke lamp met een draad te bevestigen is waarmee dit armatuur je uitdaagt creatief te zijn met de verlichting. De vorm van de industriële keuken lamp is zeer geschikt voor keukens vanwege het lange ontwerp, maar het past net zo goed boven de tafel in de huiskamer of op kantoor in de vergaderruimte. Met de plafondplaat kunnen de kabels netjes en veilig worden weggewerkt.

De industriële keuken lamp is verkrijgbaar in diverse lengtes, met of zonder Edison lampen. Neem de “keuken” aanduiding met een korreltje zout, deze verlichting is op vele plaatsen een welkom sieraad aan het plafond. Daarmee is het een product die de bezitter uitdaagt tot creativiteit, het is een lamp die verlichting brengt in alle vormen, en de bewoner of bezoeker zal inspireren. Ook overdag als de lampen gedoofd zijn.

Winkelwagen
Scroll naar boven