De stalen schuifdeur, voor een unieke en eigentijdse look

Vandaag de dag onderscheiden we ons graag van de grote massa. Personaliseren en customizen zijn dan ook de gewoonste zaak van de wereld geworden. Ook wat betreft ons interieur zijn we niet zo snel tevreden en willen we ook wat dit betreft graag uniek en onderscheidend zijn. De vraag is hoe je dit dan doet. Je kunt ervoor kiezen om met dure artikelen en dure materialen te werken. Deze geven jouw interieur immers zeker een unieke uitstraling. Helaas is deze optie niet voor iedereen weggelegd, puur vanwege budgettaire redenen.

Zoals altijd zijn er meer wegen die naar Rome leiden en dat is dan ook hier het geval. Je kunt namelijk ook op een simpelere en meer betaalbare wijze een unieke en eigentijdse stijl creëren. Zo kun je kiezen voor een (beperkt) aantal opvallende items in het interieur die ervoor zorgen dat je toch die eigentijdse look creëert.
Eén van die opvallende items die we jou graag onder de aandacht willen brengen is de stalen schuifdeur. Een stalen schuifdeur is niet alleen een echte eyecatcher, maar is ook nog eens heel betaalbaar. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

De industriële look

Op dit moment is met name de zogenaamde industriële look erg populair en trendy. Een stalen schuifdeur past als geen ander in deze sfeer. Laat je in dit geval niet afschrikken door het begrip trendy. Dit suggereert namelijk dat na verloop van tijd jouw interieur niet meer van deze tijd is. Niets is minder waar als we het hebben over een stalen schuifdeur in combinatie met de industriële look. Dit is namelijk één van de weinige looks die je mag rekenen tot één van alle tijden.

Toepasbaarheid van de stalen schuifdeur

Kiezen voor een type schuifdeur als dit betekent dat je veel verschillende mogelijkheden hebt qua toepassingsmogelijkheden. Uiteraard kun je deze gebruiken als toegangsdeur voor bijvoorbeeld de badkamer, maar je kan deze schuifdeur ook toepassen als scheidingswand tussen verschillende ruimtes. Doordat het een schuifdeur betreft is deze ook nog eens heel praktisch in gebruik in qua grootte beperkte ruimtes. Tot slot kun je een stalen schuifdeur ook toepassen in een zakelijk interieur, zodat je ook bedrijfsmatig een unieke en eigentijdse sfeer uitstraalt.

Maatwerk

Geen ruimte is hetzelfde en vaak loop je er in de praktijk tegen aan dat je met standaardmaten niet uit de voeten kunt. Wanneer we het hebben over een stalen schuifdeur, dan is dit probleem snel verholpen. De stalen schuifdeur die wij leveren maken wij namelijk precies op maat. Uiteraard heb je dan wel met een iets langere levertijd te maken, maar dan heb je wel precies wat je wil. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat jouw stalen schuifdeur aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Veiligheid is hierbij een belangrijk onderdeel. Zo bestaat bijvoorbeeld het glas in de deur altijd uit veiligheidsglas. Uiteraard leveren wij jouw stalen schuifdeur inclusief een op maat gemaakt bevestigingssysteem.

Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Winkelwagen
Scroll naar boven