Betaalbare stalen schuifdeurBij het zoeken naar een stalen schuifdeur zijn er behoorlijk wat mensen die afhaken vanwege de prijs. Er zijn leveranciers die schrikbarend hoge prijzen vragen voor een stalen schuifdeur inclusief railsysteem. Bij Loftdeur.nl liggen de prijzen een stuk lager. Maar prijs is relatief, waarom kost een stalen deur zoveel en is het eigenlijk wel het geld waard?

Staal is sterk

Het mag bekend zijn dat staal een uiterst sterk materiaal is. Het staal dat gebruikt wordt in onze schuifdeuren is van hoge kwaliteit en zal niet vervormen, buigen of barsten. Dat is belangrijk voor een lange levensduur en een soepele beweging van het schuifdeurbeslag.

Schuifdeurbeslag

De stalen schuifdeur wordt bevestigd aan hangrollen en in aan een schuifdeur ophangsysteem gehangen. De stalen geleiders lopen middels kleine kogellagers over de rails. Dit schuifdeurbeslag heeft een speciale poeder coating waardoor de zware schuifdeur zonder frictie opent en sluit.

Maatwerk

Een stalen schuifdeur wordt op maat gemaakt. Elk huis is anders, elke situatie verschilt, dus een stalen schuifdeur moet op maat worden gemaakt voor elke klant. Dat is voor een groot deel ouderwets handwerk dat wordt uitgevoerd door vakmensen met een jarenlange ervaring.

Duur of duurzaam?

Bij de aanschaf van een stalen schuifdeur koop je een deur van duurzaam staal, die wordt opgehangen aan een schuifdeursysteem uit hoogwaardige materialen, en elke deur wordt door vakmensen vervaardigd. Als resultaat heb je een stalen schuifdeur die een leven lang mee zal gaan, en misschien wel langer. Doordat Loftdeur.nl een stalen schuifdeur compleet levert met schuifdeursysteem en een duidelijke handleiding kun je zelf de deur ophangen aan de muur. Deze efficiënte aanpak bespaart je veel geld.

Als je op zoek bent naar een betaalbare stalen schuifdeur ben je bij ons aan het juiste adres, neem gerust contact op voor alle mogelijkheden en prijzen.

Winkelwagen
Scroll naar boven