Een schuifdeur in de wand….functioneel en mooi!

De schuifdeur is een periode in de ban geweest. Maar deze zelfde schuifdeur heeft een spectaculaire comeback gemaakt en dit is natuurlijk niet voor niets. Technologische ontwikkelingen en veel meer keuzemogelijkheden qua design, materiaal en afmetingen liggen hieraan ten grondslag. Voeg hierbij onze eigen creativiteit en de populariteit van dit type deur is snel verklaard. Een goed voorbeeld van onze eigen creativiteit is de schuifdeur in de wand. Want schuifdeuren kunnen voor meer toepassingen gebruikt worden dan enkel en alleen een toegangsdeur.

Een schuifdeur in de wand gebruiken heeft een aantal specifieke voordelen. Zo creëer je met een schuifdeur in de wand een geheel eigen stijl en geef je een ruimte zijn geheel eigen karakter en uitstraling. Goede voorbeelden hiervan zijn de industriële schuifdeur en de schuifdeur van steigerhout. In combinatie met het juiste schuifdeurbeslag is de schuifdeur in de wand dan ook een ware eyecatcher te noemen. Een ander voordeel ligt niet zozeer op het cosmetische vlak, maar juist op het functionele vlak. Een schuifdeur in de wand is namelijk een uitstekende en praktische oplossing in ruimtes waar een openslaande deur teveel ruimte in beslag zou nemen. Op deze manier kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten.

Met een schuifdeur in de wand creëer je heel eenvoudig zelf een heuse inloopkast. Dit is voor veel mensen een droom die uitkomt en dankzij de schuifdeur kun je deze droom snel, eenvoudig en voordelig uit laten komen. Behalve voor een inloopkast kun je dit type deur ook gebruiken voor een kastenwand in de keuken of gang.

Ook zakelijk gezien is de schuifdeur in de wand een geschikte toepassing. Door in een kantoor voor deze toepassing te kiezen kun je snel en eenvoudig van één ruimte twee ruimtes maken en andersom. Zo creëer je bijvoorbeeld snel een besloten ruimte om te vergaderen of voor een gesprek met klanten. Dit verdelen van ruimtes zie je ook vaak terug in de horeca, bijvoorbeeld bij zalencentra. Deze zalencentra maken gebruik van scheidingswanden en dat is uiteraard iets anders dan een schuifdeur in een wand.

Om de schuifdeur correct en veilig op te hangen is het belangrijk dat je kiest voor een schuifdeursysteem dat past bij de door jou uitgekozen deur. Daarnaast is het belangrijk om aandacht te schenken aan passend schuifdeurbeslag. Ook hierin heb je vandaag de dag een ruime keuze en wanneer je alles goed op elkaar afstemt, dan heb je inderdaad die unieke en eigentijdse schuifdeur in de wand waar je naar op zoek was.

Wij raden je aan om alles bij één leverancier uit te bestellen, want dan weet je zeker dat alles bij elkaar past. Zowel qua stijl, maar zeker ook qua veiligheid. Loftdeur.nl is de expert als het gaat om schuifdeuren en alle aanverwante producten die hierbij horen. Wij helpen je niet alleen graag, maar denken ook graag met je mee in praktische oplossingen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Winkelwagen
Scroll naar boven