Schuifdeuren zijn heel praktisch en worden daardoor ook steeds populairder. Schuifdeuren zijn zeer geschikt voor ruimtes waar een draaiende deur niet erg praktisch is. Met een schuifdeur kunt u twee ruimtes als het ware in elkaar over laten vloeien door de schuifdeur te openen en privacy creëren door de schuifdeuren weer dicht te doen. Loftdeur verkoopt ook spiegel schuifdeuren. Spiegel schuifdeuren hebben dezelfde werking als normale schuifdeuren, alleen zijn ze van spiegelglas gemaakt en kunt u uzelf terugzien in de spiegel wanneer u de schuifdeur opent of weer dicht doet. Zo heeft u een spiegel en schuifdeur in één: een handige oplossing als u een spiegel wilt, maar geen ruimte hebt of hem niet los op de muur wilt plaatsen.

Mogelijkheden van een spiegel schuifdeur

Een spiegel schuifdeur is geschikt voor elk interieur en biedt veel mogelijkheden. Of het nu gaat om het scheiden van een kamer of een kwestie van ruimtebesparende toegangsdeur naar de keuken, badkamer, slaapkamer of kinderkamer is. Het is allemaal mogelijk. Met een dubbel schuifdeurbeslag kan zelfs een doorgang van 300 cm worden gerealiseerd. U heeft de keuze uit bepaalde afmetingen, maar wij kunnen de spiegel schuifdeur ook voor u op maat maken. Al de schuifdeurbeslagen van loftdeur worden gemaakt van duurzaam staal dat een groot gewicht kan dragen. De rollers met kogellagers zorgen ervoor dat zelfs de zwaarste deuren moeiteloos heen en weer kunnen schuiven. In uw woning zijn geen bouwkundige aanpassingen nodig zijn, omdat de montage direct tegen de wand aan gebeurt. Elke set wordt compleet geleverd met schroeven en pluggen voor montage op houten en of betonnen muren.

Waarom een spiegel schuifdeur bij Loftdeur?

Waarom nou eigenlijk de spiegel schuifdeur van Loftdeur? Er komen een hoop voordelen bij kijken wanneer u uw spiegel schuifdeur bij Loftdeur besteld. Hieronder zetten we er even 5 op een rijtje:

  • Een spiegel schuifdeur is geschikt voor elk interieur
  • Schuifdeuren zijn erg ruimtebesparend
  • Alle schuifdeurbeslagen worden van duurzaam staal gemaakt
  • De schuifdeuren van Loftdeur worden op maat gemaakt
  • Elke schuifdeur van Loftdeur is uniek

Ons hele assortiment

Online kunt u ons brede assortiment bekijken. Wij verkopen niet alleen schuifsystemen maar ook handgrepen en plankendragers.
U kunt ook ons portfolio bekijken om te zien wat wij voor u kunnen maken.Wilt u onze projecten liever in ons showroom komen bekijken? Dan kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken ze te komen bezichtigen in ons magazijn gelegen in Maarssen, Utrecht.

Heeft u nog vragen over onze spiegel schuifdeur?

Heeft u nog vragen over onze spiegel schuifdeur waar u op onze website  geen antwoord op heeft kunnen vinden? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij al uw vragen te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 030 320 03 03. Heeft u liever over de mail contact? Vul dan ons contactformulier in of stuur zelf een mailtje naar info@loftdeur.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.