Je kent het vast wel. Je hebt een andere woning of appartement gekocht en er moet nog veel aan gedaan worden. Dit heeft natuurlijk voor -en nadelen. Nadelen zijn de tijd en het geld dat je kwijt bent met het opknappen van jouw woning. Een voordeel hiervan is dat je jouw nieuwe onderkomen wel helemaal zo kunt maken en inrichten zoals je dit zelf graag wil.

Je zal veel keuzes moeten maken. Keuzes met betrekking tot kleur, materiaal, interieur en wat al niet meer zij. Natuurlijk verander je niet elk jaar van stijl of inrichting en daarom moet je goed nadenken over deze zaken. Als je echt voor iets unieks en eigentijds wil gaan, dan moet je eens verder denken en kijken dan jouw neus lang is. Denk bijvoorbeeld eens aan schuifdeuren in jouw interieur. Wij weten vrijwel zeker dat je hier nog niet aan gedacht had.

Schuifdeuren hebben van nature altijd een beetje een imagoprobleem gehad. Ze worden vooral gezien als praktische noodoplossing en eigenlijk plaats je deze het liefst als er echt geen alternatief voor handen is. Hoe anders is dit vandaag de dag! Schuifdeuren zijn nog nooit zo mooi, stijlvol en modern geweest als anno nu. Natuurlijk zijn schuifdeuren praktisch in ruimten waarin je eigenlijk geen openslaande deur kunt gebruiken. Maar er is heel veel aandacht besteed aan de cosmetische kant van schuifdeuren. Je kunt ze dan ook kopen in verschillende stijlen en ook kun je ze voor verschillende toepassingen inzetten. Zo doen zij niet alleen dienst als toegangsdeur tot bijvoorbeeld badkamer of bijkeuken, maar zijn zij ook ideaal om te gebruiken als scheidingswand.

De schuifdeuren die Loftdeur.nl verkoopt mag je niet vergelijken met de schuifdeuren die bij de grote bouwmarkten in de schappen liggen. Deze zijn vaak van plastic en scoren qua uiterlijk laag. Loftdeur.nl levert uitsluitend houten schuifdeuren. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en er past er dan ook altijd eentje bij jouw interieur. Standaard bestaat niet bij Loftdeur.nl. Je kunt jouw houten schuifdeur dan ook in elke gewenste maat bestellen. Natuurlijk maakt het juiste schuifdeurbeslag het geheel helemaal af. Ook hiervoor kun je terecht bij Loftdeur.nl.

Laat je inspireren door ons mooie assortiment schuifdeuren. Heb je vragen over prijzen, maten, levertijden, beslag of schuifdeursystemen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!