Wilt u twee kamers in uw woning in elkaar kunnen laten overvloeien? Dan zijn binnen schuifdeuren iets voor u! Schuifdeuren voor binnen zijn heel praktisch en worden daardoor ook steeds populairder. Een binnen schuifdeur is tevens zeer geschikt voor ruimtes waar een draaiende deur niet erg praktisch is. Bij Loftdeur kunt u terecht voor uw binnen schuifdeur. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse binnen schuifdeuren. Bekijk ons aanbod voor de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Mogelijkheden binnen schuifdeuren

Binnen schuifdeuren zijn geschikt voor elke woning met elk interieur. Ze bieden veel mogelijkheden. Met een binnen schuifdeur kunt u ruimte besparen bij een toegangsdeur naar de keuken, badkamer, slaapkamer of kinderkamer. U kunt ook twee kamers in elkaar over laten vloeien door de schuifdeur te openen en privacy te creëren door de schuifdeur weer dicht te doen. Met een dubbel schuifdeurbeslag kunnen wij zelfs een doorgang van 300 cm realiseren. U kunt uw eigen afmetingen kiezen.

Al de deurbeslagen van Loftdeur worden gemaakt van duurzaam staal dat een groot gewicht kan dragen. De rollers met kogellagers zorgen ervoor dat zelfs de zwaarste deuren moeiteloos heen en weer kunnen schuiven. In uw woning zijn ook geen bouwkundige aanpassingen nodig zijn, aangezien de montage direct tegen de wand aan gebeurt. Elke set wordt compleet geleverd met schroeven en pluggen voor de montage op houten en/of betonnen muren.

Ons assortiment aan binnen schuifdeuren

We hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten binnen schuifdeuren die bij ons te verkrijgen zijn. Met ons aanbod hopen we voor iedereen de juiste binnen schuifdeur te hebben.

Binnen schuifdeur kopen

Wilt u een van onze binnen schuifdeuren kopen? De binnen schuifdeur die u wilt, kunt u makkelijk online bestellen en aan huis laten leveren. Wilt u liever onze schuifdeur praktijkvoorbeelden in het echt komen bekijken? Maakt u dan telefonisch of per mail een afspraak om onze showroom te komen bezichtigen in ons magazijn gelegen in Maarssen, Utrecht.
U kunt ook ons online portfolio bekijken om te bezichtigen wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u nog vragen over onze schuifdeur voor binnen?

Heeft u nog vragen over onze schuifdeur voor binnen? Of een vraag over een van onze andere producten uit ons assortiment? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij al uw vragen te helpen. U kunt on telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 030 320 03 03. Heeft liever over de mail contact? Dan kunt u ons contactformulier invullen of zelf een mailtje sturen naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Winkelwagen
Scroll naar boven