Het fenomeen schuifdeur heeft een indrukwekkende comeback gemaakt. Dit type deur is een tijd in de vergetelheid geraakt, maar is anno nu helemaal terug van weggeweest. Sterker nog, de schuifdeur is here to stay, want de status van trend is niet langer van toepassing op deze deuren. Schuifdeuren zijn inmiddels een vaste waarde en dit komt zeker niet alleen door de verschillende toepassingsmogelijkheden die schuifdeuren bieden.

Een minstens zo belangrijke factor die de populariteit van de schuifdeur bepaalt is namelijk de cosmetische kant ervan. Ofwel, een schuifdeur is een deur met de juiste looks. We hebben het dan uiteraard niet over de kunststoffen variant die in de schappen bij de bouwmarkten te vinden zijn. Nee, we hebben het over schuifdeuren die gemaakt zijn van bijvoorbeeld steigerhout of die gemaakt zijn van staal. Met name deze laatste, in combinatie met glas, past heel goed in een industrieel interieur of in een moderne kantoorruimte.

Maar hoe mooi, modern en eigentijds de schuifdeur ook mag zijn, echt helemaal af is deze pas met het juiste schuifdeurbeslag. Schuifdeurbeslag is de finishing touch van jouw schuifdeur en geeft deze net nog even dat kleine beetje extra dat ‘m helemaal tot een echte eyecatcher maakt. Schuifdeurbeslag is er in verschillende varianten, waaronder:

  • Schuifdeurbeslag Industrieel
  • Schuifdeurbeslag Klassiek
  • Schuifdeurbeslag Top Design
  • Schuifdeurbeslag Diamant

Dit is slechts een kleine opsomming die zeker niet volledig is. Wel laat dit zien dat er voor elke schuifdeur en voor elk interieur een passend schuifdeurbeslag te vinden is. Besteedt hier dan ook zeker enige tijd en aandacht aan, want een schuifdeur komt pas echt tot zijn recht als het schuifdeurbeslag past bij de uitstraling van de deur.

Vandaag de dag willen we kunnen kiezen en dit geldt dan ook zeker als het gaat om schuifdeuren en alles wat hiermee te maken heeft. Loftdeur.nl is de specialist als het gaat om schuifdeuren. Wij leveren deze in vrijwel elke maat, want “one size fits all”, daar doen wij niet aan. Naast schuifdeuren leveren wij ook alle toebehoren hiervan, zoals natuurlijk handgrepen en schuifdeurbeslag. Wij helpen je dan ook graag bij het maken van de juiste keuze van zowel deur, handgreep -als beslag. Uiteraard voldoen al onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Winkelwagen
Scroll naar boven