Aanbieding!

Stalen Deur inclusief Stalen Kozijn

(1 klantbeoordeling)

1.199,00 599,00

Kun je uit met een standaard afmeting stalen deur? Bestel dan de Loftdeur Stalen deur voor een ongekende lage prijs!

Selecteer de gewenste afmeting van de deur *
Selecteer de gewenste afmeting van de deur

Type glas
Selecteer het type glas

Beschrijving

We vallen met de deur in huis; Loftdeur heeft naast de ruime collectie schuifdeuren nu ook scharnierdeuren in het assortiment opgenomen. We zijn niet per definitie tegen het concept scharnierdeur, maar dan wel onder onze voorwaarden en kwaliteitseisen. Het is ons na jarenlang ontwikkeling gelukt om een scharnierende stalen deur te ontwerpen die praktisch, stijlvol én betaalbaar is. Daarbij hebben we bewust gekozen voor één exclusief model stalen deur dat verkrijgbaar is in twee standaard maten.

Loftdeur kwaliteit en design

Schuiven of draaien; de Loftdeur kwaliteit blijft uiteraard gehandhaafd. Het heeft lang geduurd voordat we een scharnierdeur in ons assortiment konden opnemen die voldeed aan onze eisen op het gebied van kwaliteit en design. Het staal moet van hoogwaardige kwaliteit zijn, en worden behandeld met een poedercoating voor vele jaren gebruiksgemak. Het gewicht mag niet te zwaar zijn omdat anders de kans bestaat dat het deurkozijn uit het gelid raakt. En wat betreft het glas kunnen we uiteraard niet voorzichtig genoeg zijn, daarom maken wij gebruik van gepantserd glas. Als kers op de taart is het ons gelukt om dit hoogwaardige product tegen een prijs aan te bieden die aanzienlijk lager ligt dan de gangbare prijzen op de markt.

Geschikt voor de meeste woningen

Bij een stalen deur die in het deurkozijn moet passen, is het uiteraard van belang dat de maten overeenkomen. Er zijn behoorlijk wat combinaties mogelijk, wij hebben in eerste instantie gekozen voor de twee meest voorkomende maten. De deur met 211,5 x 83 cm is de gangbare maat die gebruikt wordt bij de renovatie van woningen, de grotere maat met afmetingen van 231,5 x 93 cm voldoet aan de standaard maten voor nieuwbouw zoals dit in het bouwbesluit is vastgelegd. Is het niet mogelijk om deze stalen deuren te plaatsen in jouw woning? Neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. Zo hebben we ook stalen schuifdeuren in onze collectie die geschikt zijn voor vrijwel iedere (deur)opening.

Standaard wordt onze stalen deur reeds voorzien van een fraaie grote greep. De greep is 60cm lang, en is gepoedercoat en is gemaakt van een kokerprofiel 25mm x 25mm. De greep wordt eenvoudig gemonteerd in de reeds voorgetapte gaatjes in de deur bevestigd.

1 beoordeling voor Stalen Deur inclusief Stalen Kozijn

 1. Anne

  Goede deur met geweldige/snelle service!!

Een beoordeling toevoegen

Wat leuk dat je interesse gewekt is! We krijgen momenteel erg veel vragen over de stalen deuren, bekijk onderstaand de 3 meest gestelde vragen over de stalen deur, staat je antwoord hier niet bij?

[faq cat_id=”2522″]

 

Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier:

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw Vraag:

  Bij het bepalen van de juiste draairichting van uw stalen deur moet u een aantal zaken goed afwegen. Het is bijvoorbeeld belangrijk te kijken waar uw lichtschakelaar zit als u de ruimte binnen komt, het is wenselijk dat u de lichtknop direct kunt bedienen als u de ruimte in komt. Hou hier rekening mee met het bepalen van de draairichting. In onderstaande afbeelding hopen wij dat het duidelijk is welke draairichting u moet nemen:

  Komt er toch niet helemaal uit, dan mag u ons gerust een foto sturen van uw situatie, dan kijken we graag even met u mee.

  Gegevens: 
  Gewicht van de deur:65kg
  Kleur:RAL9005
  Afwerking:Gepoedercoat
  Glas:4mm gehard veiligheidsglas
  Sluit mechanisme:Magneetsluiting
  Aantal scharnierpunten:3
  Waarom Loftdeur.nl?
  ✓ De beste kwaliteit
  ✓ Ervaren medewerkers
  ✓ Snelle, veilige levering
  ✓ Veilig betalen
  ✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
  ✓ Mogelijkheid tot afhalen
  Back to top