Aanbieding!

Stalen Deur inclusief Stalen Kozijn – Maatwerk

1.199,00 899,00

Kun je uit met een standaard afmeting stalen deur? Bestel dan de Loftdeur Stalen deur voor een ongekende lage prijs!

Selecteer het gewenste model Scharnierdeur *
Model

Selecteer de gewenste draairichting
Selecteer de gewenste draairichting

Selecteer de gewenste draairichting

Selecteer de gewenste draairichting
Selecteer de gewenste draairichting

Selecteer de gewenste draairichting

Selecteer de hoogte van de deur incl kozijn *
De hoogte is inclusief kozijn

Selecteer de breedte van de deur incl kozijn *
De breedte is inclusief kozijn

Kleur glas
Selecteer de gewenste kleur glas

Beschrijving

Stalen Deur op Maat

Wat is de functie van een deur in huis? Om twee ruimtes van elkaar gescheiden te houden uiteraard. Bijvoorbeeld om warmte binnen (of buiten) te houden. Of om het geluid uit de aangrenzende ruimte te dempen. Meer privacy is een derde reden om deuren te plaatsen. Het is met name die laatste functie die niet voor ieder huishouden van belang is, eigenlijk is het vaak best jammer dat je met een deur de opening tussen twee ruimtes moet afsluiten. Met onze Stalen Deur op Maat haal je een industriële scharnierdeur in huis die past in ieder interieur. En dit kun je heel letterlijk nemen, want deze deur maken we naar wens in bijna iedere hoogte en breedte.

Industriële scharnierdeur

Loftdeur is bekend geworden door onze collectie steigerhouten schuifdeuren. Toen kwamen we met een schuifdeur van staal, vervolgens hebben we op veler verzoek een industriële scharnierdeur van staal ontworpen. Dit model kan zowel naar links en rechts draaien, met de optie voor twee types glas. Helaas beschikt niet iedere woning over kozijnen met standaard afmetingen, in dat geval biedt onze Stalen Deur op Maat de oplossing! Met een hoogte van 190 tot 240 centimeter en een breedte van 70 tot 120 centimeter kunnen we voor de meeste woningen onze populaire deur op maat maken.

Sterk staaltje vakmanschap

Het is van belang dat zelfs een zware, Stalen Deur op Maat met de maximale afmetingen in de scharnieren blijft hangen. Daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en kwalitatief uitstekend hang- en sluitwerk. Deze duurzame oplossing is naast decoratief ook zeer praktisch in het gebruik. De smalle lijst zorgt voor optimale lichtinval, waarmee je van alle voordelen kunt genieten zonder de ruimte onnodig donker te maken. Het transparante glas laat beide ruimtes optisch groter lijken, daarnaast wordt het zicht op eigendommen of personen verbeterd.

Bestel direct een Stalen Deur op Maat, of neem contact met ons op voor meer informatie. De levertijd van een deur op maat zal om en nabij de 12-14 weken bedragen.

Is dit niet wat je zoekt? We hebben ook standaardafmetingen of diverse modellen schuifdeuren.

 

 

Standaard wordt onze stalen deur reeds voorzien van een fraaie grote greep. De greep is 60cm lang, en is gepoedercoat en is gemaakt van een kokerprofiel 25mm x 25mm. De greep wordt eenvoudig gemonteerd in de reeds voorgetapte gaatjes in de deur bevestigd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stalen Deur inclusief Stalen Kozijn – Maatwerk” te beoordelen

Wat leuk dat je interesse gewekt is! We krijgen momenteel erg veel vragen over de stalen deuren, bekijk onderstaand de 3 meest gestelde vragen over de stalen deur, staat je antwoord hier niet bij?

[faq cat_id=”2522″]

 

Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier:

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Bij het bepalen van de juiste draairichting van uw stalen deur moet u een aantal zaken goed afwegen. Het is bijvoorbeeld belangrijk te kijken waar uw lichtschakelaar zit als u de ruimte binnen komt, het is wenselijk dat u de lichtknop direct kunt bedienen als u de ruimte in komt. Hou hier rekening mee met het bepalen van de draairichting. In onderstaande afbeelding hopen wij dat het duidelijk is welke draairichting u moet nemen:

Komt er toch niet helemaal uit, dan mag u ons gerust een foto sturen van uw situatie, dan kijken we graag even met u mee.

Gegevens: 
Gewicht van de deur:65kg
Kleur:RAL9005
Afwerking:Gepoedercoat
Glas:4mm gehard veiligheidsglas
Sluit mechanisme:Magneetsluiting
Aantal scharnierpunten:3
Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top