Visgraat / Hongaarse punt

(3 klantbeoordelingen)

780,00

Breedte van de visgraat deur *
Breedte van de visgraat deur

Hoogte van de visgraat deur
Hoogte van de visgraat deur

Type railsysteem
Type railsysteem

Categorie:

Beschrijving

Je kunt een schuifdeur in diverse houtsoorten en ook in verschillende materialen bestellen, de schuifdeur met visgraat of Hongaarse punt is een bijzondere variatie die elke ruimte een compleet ander karakter geeft. We kennen het motief vooral van luxe parket vloeren. Dit bijzondere patroon is erg populair in woningen met een klassiek interieur, deze schuifdeur van Loftdeur komt uitstekend tot zijn recht in zowel een klassieke als in een moderne omgeving. In combinatie met ons zeer degelijke schuifdeursysteem en een elegant doch stevig frame is deze visgraat / Hongaarse punt schuifdeur een kunstwerk aan de wand.

Visgraat of Hongaarse punt?

Hoewel de termen visgraat of Hongaarse punt vaak door elkaar worden gehaald zijn het afwijkende patronen. In beide gevallen worden stroken hout in een herkenbaar patroon gelegd onder een hoek. Bij een visgraat motief betreft het een hoek van 90 graden waarbij de losse delen elkaar aan de kopse kant overlappen. Bij de Hongaarse punt worden de houten stroken schuin afgezaagd, de stroken worden onder een hoek van 45 of 60 graden naast elkaar gelegd. Dit patroon wordt ook wel de “sergeant streep” genoemd. 

Hongaarse punt schuifdeur

Bij deze schuifdeur van Loftdeur wordt gebruik gemaakt van het Hongaarse punt motief ofwel de sergeant streep. Dit oogt wat rustiger dan het visgraat motief. De stroken worden vakkundig op maat gezaagd, deze houten schuifdeur is verkrijgbaar in diverse maten. Het patroon wordt met uiterste precisie gelegd in een stalen lijst die de schuifdeur niet alleen stevig maakt, maar er ook een mooi accent aan geeft. De lijst past ook mooi bij het elegante handvat waarmee je de deur eenvoudig kunt openen en sluiten dankzij het soepele schuifdeurbeslag van Loftdeur die los te bestellen is. De achterzijde is wit uitgevoerd met een handige komgreep.

Meer mogelijkheden met het Loftdeur schuifdeursysteem

De schuifdeur met Hongaarse punt is los te bestellen, je kunt ook direct een schuifdeursysteem erbij bestellen. Daarbij is er een ruime keuze aan schuifdeurbeugel ontwerpen, van subtiel naar opvallend en van klassiek naar modern, deze schuifdeur is ook met beugels aan de bovenzijde van de deur te bestellen.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze medewerkers, zij helpen je graag verder.

3 beoordelingen voor Visgraat / Hongaarse punt

 1. Wim Bosman

  Visgraat design staat in ons top in ons huisje het hout geeft een warme sfeer!
  Top levering en advisering vooraf door het team van loftdeur.nl

 2. Anke

  Super deur!

 3. Nikki

  Gaaf <3

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

[faq cat_id=”371″]

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top