Steigerhout Schuifdeur Barndeur

(21 klantbeoordelingen)

330,00

Wil je graag een op maat gemaakte steigerhouten deur? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave op basis van jouw gewenste afmeting en afwerking.

Model: *
Welk model deur zou je willen?

Breedte van de Loftdeur *
Breedte van de Loftdeur

Hoogte van de Loftdeur *
Hoe hoog wilt u de Loftdeur

Welk Railsysteem wil je erbij? *
Selecteer je gewenste railsysteem

Categorie: Tag:

Beschrijving

Een deur met een stukje geschiedenis. Dat is één manier om de barndeur van Loftdeur te beschrijven! Steigerhout zie je veel terug in bouwsteigers, hiervoor wordt vurenhout gebruikt. Dit hout groeit snel en daarom is het hout milieuvriendelijk en hernieuwbaar. Daarnaast gebruiken wij hout voor een barndeur dat nog minder belastend is voor het milieu. Een schuifdeur van steigerhout is heel populair en dat is terecht doordat de barndeur een authentieke en stijlvolle sfeer met zich meebrengt!

Barndeur gebruikt steigerhout
Juist omdat we zeker willen zijn van de kwaliteit van onze materialen wordt je barndeur van gebruikt steigerhout gemaakt, wat milieuvriendelijker is. Door het vele gebruik krijgt het hout een authentieke grijze waas, waardoor de barndeur een doorleefde uitstraling krijgt. Daarnaast is een barndeur van gebruikt steigerhout goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Zo kan je de deur zowel binnen als buiten plaatsen!

Barndeur gebruikt steigerhout op maat gemaakt
Wij begrijpen dat niet elk huis hetzelfde is. Daarom wordt de barndeur van gebruikt steigerhout ook op maat gemaakt! Hierbij gaan we zeer nauwkeurig te werk. Allereerst zoeken we de juiste planken bij elkaar die qua pasvorm en kleurtint goed samengaan. Natuurlijk worden alleen de beste planken geselecteerd tijdens dit proces. Als resultaat heb je dan een barndeur van gebruikt steigerhout die op maat gemaakt is voor jouw specifieke doeleinden!

Naast de deur wordt ook een schuifdeursysteem in de door jou gewenste lengte meegeleverd, zodat je de de barndeur zelf eenvoudig kunt installeren.

21 beoordelingen voor Steigerhout Schuifdeur Barndeur

  1. Bruggeman

    De site is zeer goed te bekijken en alles is makkelijk te vinden. Ook zoals beloofd de ene dag besteld andere dag in huis zeer goed er tevreden

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Andere suggesties…

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top