Eiken schuifdeur met staal

(11 klantbeoordelingen)

850,00

Wil je graag een op maat gemaakte eiken deur met stalen omlijsting? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave op basis van jouw gewenste afmeting en afwerking.

Breedte van de Loftdeur *
Breedte van de Loftdeur

Hoogte van de Loftdeur *
Hoe hoog wilt u de Loftdeur

Welk Railsysteem wil je erbij? *
Selecteer je gewenste railsysteem

Categorie: Tag:

Beschrijving

Altijd al op zoek geweest naar een eigentijdse deur voor in huis? Dan raden wij je de eiken schuifdeur aan! Deze deur geeft een landelijke of industriële sfeer aan de ruimte waarin deze zich bevindt. Wij produceren de eiken schuifdeur met echt vakmanschap en deze voldoet aan alle zware kwaliteitseisen. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van duurzame materialen voor de samenstelling van de deur. Dit garandeert dat je er jarenlang plezier van zult hebben en dat de eiken schuifdeur makkelijk schuift over de rails!

Eiken schuifdeur met staal

Een mooie combinatie is een eiken schuifdeur met staal. De deur produceren wij van bewerkte steigerplanken en het schuifdeursysteem is van staal. Deze combinatie zorgt ervoor dat de deur een industriële, moderne look heeft. De deur neemt weinig tot geen ruimte in beslag, terwijl een scharnierdeur al gauw 0,65 m2 in beslag neemt. Daarnaast hoef je deur zelf niet te monteren op de wand of zijn bouwkundige aanpassingen bij een eiken schuifdeur met staal overbodig!

Eiken schuifdeur pakket

Naast de deur leveren wij ook het systeem waarmee je de schuifdeur kunt monteren in een eiken schuifdeur pakket. Zowel het systeem als de deur worden op maat gemaakt. Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen en wij gaan voor je aan de slag. Bestel je eiken schuifdeur pakket bij Loftdeur en je hebt een industriële blikvanger in huis die voor jarenlang plezier zorgt! Voor vragen over de montage of over het pakket, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

11 beoordelingen voor Eiken schuifdeur met staal

  1. Cate

    Mooie producten. Hoge kwaliteit

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top